2017 metų prognozės visiems Zodiako ženklams

Astrologinė 2017 metų prognozė visiems Zodiako ženklams
 
2017-ieji – Raudonojo Ugninio Gaidžio metai – prasidės sausio 28 d. Tai – komunikacijos ir emocinio pakylėjimo metai. Tai žinodami, galite pasinaudoti Gaidžio jums teikiamomis dovanomis. Sužinokite, kokie metai jūsų laukia.
 
Rytuose Gaidys apibūdinamas taip:
  • norintis viską gyvenime išbandyti ir niekada nepasiduodantis nuoboduliui, linksmas bei nerūpestingas, tačiau egoistiškas, tiesmukas ir agresyvus. Sako tai, ką galvoja, be jokių pagražinimų;
  • turi įgimtą vaizduotę, kupinas gyvybinės energijos, visada atsiduria įvykių sūkuryje. Turi įgimto žavesio ir kartu kuklumo, tačiau jaučia begalinį poreikį bendrauti. Savo elgesiu ir manieromis, madingais ir brangiais drabužiais linkęs šokiruoti visuomenę. Nenori laikytis visuomenėje priimtinų taisyklių;
  • jam patinka būti dėmesio centre, todėl jei girsite ir pataikausite, nekreipsite dėmesio į jo trūkumus, Gaidys bus patenkintas ir laimingas.
Kam bus sėkmingi Gaidžio metai?
2017 metai sėkmingi žmonėms, mėgstantiems bendrauti, megzti naujas pažintis. Tiems, kuriems patinka nusistovėjęs gyvenimas ir rutina, šie metai bus sunkūs. Jie palankūs laisvoms, romantiškoms, kūrybingoms asmenybėms. Jei būsite pakantesni kitų trūkumams, ateinantys metai suteiks daugiau pažinčių ir bendravimo džiaugsmo. Daug pagundų ir išbandymų gali patirti poros, nes Gaidys skatins ieškoti laisvės, romantikos. Todėl šiais metai bus daugiau skyrybų, įsiplieks ir naujų jausmų.
* Iki spalio 10 d. Jupiteris keliaus Svarstyklių ženklu. Didesnis dėmesys bus skiriamas santykiams, ryšiams su visuomene. Sėkmės garantas – saikas, pusiausvyra, diplomatija, teisingumas. Šis periodas palankus sustiprinti savo autoritetą, formuoti reikiamą įvaizdį visuomenėje – tai išliks ilgam.
* Sėkmingas laikas teisininkams, politikams, grožio specialistams, menininkams, ypač mados kūrėjams: dizaineriams, juvelyrams ir kt. Tokiais metais labiau norisi puoštis, didelis dėmesys skiriamas išorei, drabužiams, manieroms. Tačiau kyla pavojus perspausti, slėpti savo tuštybę po prašmatniais apdarais. Vis dėlto Svarstyklėms visur reikalinga pusiausvyra. Venkite pataikavimo aplinkiniams, dviveidiškumo. Norėdami per daug įtikti ir patikti kitiems, galite prarasti save.
Kita Svarstyklių sritis – meilė. Turėkite omenyje, kad šis periodas itin palankus atrasti tikrąją meilę, užmegzti ir išlaikyti naudingus, reikalingus, gražius santykius. 12-kos metų cikle tai palankiausias laikas vedyboms.
* Nuo spalio 10 dienos Jupiteris pereis į Skorpiono ženklą. Padidės dėmesys ezoterikai, parapsichologijai, bus populiarios tokios temos kaip reinkarnacija, gyvenimas po mirties, dvasinis tobulėjimas. Taip pat daugiau dėmesio teks verslui, jėgos struktūrų darbuotojams, policijai, kariškiams.
* Saturno planeta visus metus keliaus Šaulio ženklu. Saturnas pirmiausia moko turėti gyvenime tikslą, aiškiai žinoti, ko norime, apsiginkluoti kantrybe, ištverme ir eiti iki pergalės. Tiems, kas tai suvokia, ši planeta suteikia vidinės stiprybės, išminties, stabilų pamatą, ant kurio stovint nebelieka jokių baimių. Šiais metais didieji mokymai persikelia į pasaulėžiūros, filosofijos, religijos, išsilavinimo, autoriteto sritis. Permąstykite savo vertybes, įsitikinimus. Niekada nestovėkite vietoje – visada yra kur judėti priekį. Paleiskite klaidingus įsitikinimus ir pamatysite, kad atsirado daugiau vietos kūrybai.
* Metai palankūs investuoti savo laiką, jėgas, pinigus į išsilavinimą, savišvietą, piligrimines keliones.
* Geras laikas reformuoti politikos, turizmo, aukštojo mokslo sritis. Palankūs metai švietimo darbuotojams, teisininkams, religijos atstovams, sportininkams.
* Juodasis Mėnulis iki vasario 14 d. tęs kelionę Skorpiono ženklu. Tai vienas iš sunkiausių laikotarpių. Skatina polinkį į savęs naikinimą, griovimą, savižudybę. Skorpiono ženklo blogosios savybės: pavydas, manipuliavimas, pyktis, valdingumas, kerštingumas, aistros, baimės. Jau dabar esame gąsdinami karu. Ką reikia daryti, kad išvengtume neigiamo Juodojo Mėnulio poveikio? Pirmiausia patartina atsikratyti baimės, švarinti savo sąmonę, neteršti jos svaigalais, nepavydėti, nelinkėti niekam blogo. Ieškoti visko, kas pakylėja sąmonę, kas daro ją tyresnę, domėtis savęs pažinimu. Tai sudėtingesnis metas Skorpiono ženklo atstovams ir tiems, kurių Juodasis Mėnulis yra Skorpione.
Juodasis Mėnulis nuo vasario 14 d. pereis į Šaulio ženklą. Tai melagingų mokytojų, apsišaukėlių, šarlatanų metas. Didesni išbandymai laukia pasipūtėlių, pervertinančių savo autoritetą arba dievinančių aukštas pareigas užimančius žmones. Reikėtų būti atsargesniems su pranašais, mokytojais. Sunkesnis periodas Šaulio ženklo atstovams ir tiems, kurių gimimo metu Juodasis Mėnulis buvo Šaulyje.
* Selena iki birželio 16 dienos tęs savo kelionę Jaučio ženklu. Ji globos darbščius, kantrius, šeimyniškus žmones, mėgstančius gražų, turtingą, ramų gyvenimą. Tiems, kuriems sunkiau sekasi prisivilioti pinigų energiją, reikėtų sustiprinti savyje šį poreikį, atrasti motyvą, kam jie reikalingi, ką suteiks. Selena globos Jaučio ženklo atstovus ir tuos, kurių gimimo metu Selena buvo Jautyje.
Nuo birželio 16 dienos Selena pereis į Dvynių ženklą. Nuo tada bus globojamos siekiančios žinių, mokslo, giminystės artumo asmenybės. Šituo periodu galima įgyti reikiamų žinių, atrasti reikalingų perskaityti knygų, išklausyti paskaitų. Palankus metas rašytojams, žurnalistams, mokytojams. Svarbu neiškraipyti informacijos, nemeluoti. Selena globos Dvynio ženklo atstovus ir tuos, kurių gimimo dieną ji buvo Dvynio ženkle.
* Kylantis Mėnulio mazgas, arba Rachu, iki gegužės 9 d. bus Mergelės ženkle. Šio ženklo atstovams ir tiems, kurių kylantis Mėnulio mazgas Mergelėje, bus svarbus ir atsakingas metas susimodeliuoti sau ateitį 19 metų į priekį. Viskas, ką jūs dabar susidėsite į savo pasąmonę, kokias sėklas pasisėsite, ateityje sudygs. Po gegužės 9 d. kylantis Mėnulio mazgas pereina į Liūto ženklą. Liūto ženklo atstovams ir tiems, kurių gimimo metu Rachu buvo Liūte, prasideda naujų programų, ateities modeliavimo metai.
 
Metų užtemimai
Per metus bus 4 užtemimai, kurių metu reikalingas didesnis budrumas:
  • Mėnulio užtemimai: vasario 11 d. ir rugpjūčio 7 d.;
  • Saulės užtemimai: vasario 26 d. ir rugpjūčio 21 d.
2017 metų  astrologinės prognozės – horoskopai Zodiako ženklams
https://i1.wp.com/uranija.lt/sites/default/files/avinas2.gif?resize=190%2C190&ssl=1
Avinas
kovo 21 – balandžio 20
Avinams tai skyrybų ir vedybų metai. Beje, 12 metų cikle iki spalio 10 dienos jie patys palankiausi sukurti sėkmingą santuoką.
Šie metai jums – puikus laikas įgyvendinti savo svajones, išeiti į viešumą. Būsite dėmesio centre, o saikingumas, elegancija garantuos šio periodo sėkmę.
 
Daugumos Avinų gyvenime šie metai gali būti netolygūs, skatins aktyviai reaguoti į pokyčius, o kai kuriems tai didelių permainų laikotarpis. Palankesnis metas iki spalio 10 dienos. Po šios datos kils klausimas: „Ar einu teisingu keliu?“ Derėtų pasvarstyti, ar reikia kažką keisti. Tai svarbių transformacijų periodas. Pasitikintiems savimi Avinams palankus laikas pradėti verslą. Turėsite didesnes nei visada galimybes gauti jums palankų kreditą, sulaukti investicijų. Šito periodo sėkmė priklausys nuo gebėjimo valdyti sudėtingas situacijas, ramiai priimti gyvenimo iššūkius.
Karjera ir finansai
Tik būdami ryškūs, matomi ir autoritetingi, pasieksite gerų rezultatų karjeros ir finansų srityje. Šiuo periodu itin svarbūs taps dalykiniai partneriai. Į jūsų verslą gali ateiti sėkmingi, turintys gerą vardą ir naudingų ryšių žmonės. Jų dėka tapsite gerokai populiaresni ir pagerinsite savo materialinę padėtį. Kad pritrauktumėte didesnių galimybių Gaidžio metais, turite panaudoti visą savo charizmą, diplomatiją, daugiau bendrauti, tobulintis bei gebėti išklausyti kitus. Novatoriškumas, naujų technologijų pritaikymas, gebėjimas burti komandą bus jūsų sėkmės garantas.
Meilė
Ugninio Gaidžio metai neša jums didžiules permainų energijas asmeniniame gyvenime. Sunku bus išlaikyti nusistovėjusius, bet klibančius santykius. Po sunkių pareigų, kantrybės ugdymo praėjusiais metais, norėsite laimingos partnerystės, tikėsitės globos iš antrosios pusės. Jei nebepastebite naujų perspektyvų, galimybės gelbėti esamą santuoką, tai šie metai tikrai labai tinkami priimti svarbius sprendimus savo gyvenime: griauti senus santykius ir ieškoti naujų. Avinams tai skyrybų ir vedybų metai. Beje, 12 metų cikle iki spalio 10 dienos jie patys palankiausi sukurti sėkmingą santuoką.
Sveikata
Didelių pavojų dėl sveikatos neturėtų kilti. Gal kiek labiau įtemptas, nervingas periodas bus sausis ir vasaris. Tai visiškai natūralu ir suprantama, nes Beždžionės metai iš jūsų pareikalavo daug fizinių, psichologinių jėgų, buvo daug streso, todėl labiau galite jausti silpnas savo organizmo vietas. Balandžio mėnesį jautresnė bus kraujotakos sistema, kepenys, inkstai, galva. Subalansuota mityba, grynas oras, sportas – geriausios priemonės sveikatos profilaktikai.
 
Svarbu pasirinkti tinkamą laiką!
Sausis bus svarbus karjeros reikalams. Uranas vis dar skatins ieškoti jus naujų kelių, perspektyvų, komandos, prasmingos veiklos, o Saturnas mokys pasiimti viską, ką geriausio sukūrėte per ilgus karjeros metus, ir stiprinti autoritetą.
Vasaris palankus peržiūrėti ateinančių metų planus, pakoreguoti, tai, kas neperspektyvu ar neatitinka jūsų galimybių. Palanku pasikliauti draugais, bendraminčiais. Galimos naujos romantiškos pažintys. Nepamirškite, kad tai Saulės ir Mėnulio užtemimų periodas, todėl būtinas budrumas. Galimos avarijos, skuboti, impulsyvūs sprendimai.
Kovas žada būti gana aktyvus, pinigingas metas. Tik mėnesio pabaigoje būsite labiau pažeidžiami ir mažiau atsparūs infekcinėms ligoms, pasiduodantys įvairioms pagundoms.
Balandis – aktyvus, dinamiškas metas, skirkite daugiau laiko sau. Mėnesio viduryje galite sėkmingai realizuoti naujas idėjas. Pasirūpinkite savo įvaizdžiu. Meilės reikaluose gali būti paslapčių, pagundų. Atsargiau reikėtų elgtis su pinigais.
Gegužė – vienas iš palankesnių mėnesių, žada sėkmingas finansines galimybes, kurias teiks jau rengiami projektai, ir naujus, naudingus darbo pasiūlymus. Mėnesio pabaigoje ir birželio pradžioje galimos netikėtos romantinės pažintys. Būsite žavūs ir laimingi.
Sėkmingai prasidėjęs birželis žada daugiau bendravimo, kelionių. Visas mėnuo palankus meilei ir finansinei sėkmei. Mėnesio gale daugiau dėmesio skirkite šeimai, namams.
Liepa šiemet įtemptesnė nei paprastai. Mėnesio viduryje didesnė konfliktų, barnių šeimoje, nelaimingų atsitikimų tikimybė. Gali tekti spręsti gyvenamosios vietos keitimo klausimus.
Rugpjūtis – vienas iš svarbiausių mėnesių šiais metais. Būsite labai kūrybiški, drąsūs, ryškūs. Daugiau dėmesio skirkite vaikams, mylimiesiems. Kadangi šį mėnesį bus Saulės ir Mėnulio užtemimai, pasistenkite nedaryti klaidų minėtose srityse, nes jos ilgam turės įtakos. Po jaunaties, rugpjūčio 21 d., palanku pristatyti savo veiklą didesnei visuomenės daliai.
Rugsėjis gana darbingas mėnuo, skirkite jėgas konkretiems darbams. Palanku ieškotis naujo darbo arba keisti esamą. Antroje mėnesio pusėje galite jausti didesnį nuovargį, bet nepasiduokite pagundai vartoti per daug kvaišalų, labiau pasirūpinkite sveikata, galimos infekcijos, apsinuodijimai.
Spalis – įvairiapusis, ryškus, dinamiškas mėnuo, tačiau skatinantis prieštaravimus, konfliktus. Pasitelkite diplomatiją, įsiklausykite į tuos, su kuriais bendraujate. Pirmą dekadą palanku pristatyti savo veiklą.
Lapkritį svarbu susitarti, apmąstyti savo tolimesnius veiksmus ir sprendimus. Mėnesio pradžioje būkite apdairesni, spręsdami finansinius klausimus, gali tekti tvarkyti kredito, investicijų reikalus. Antra ir trečia lapkričio dekados tam palankios.
Pirmą gruodžio mėnesio dekadą bus daugiau įtampos darbe, nuovargio. Neskubinkite situacijų, būkite atsargesni už vairo. Gruodžio viduryje bus sėkmingos užsienio kelionės, autoriteto augimas.
https://i1.wp.com/uranija.lt/sites/default/files/jautis2.gif?resize=190%2C190&ssl=1
Jautis
balandžio 21 – gegužės 20
Darbingi, kupini įdomiausių projektų – tokie žada būti Jaučiams 2017-ieji. Daug dėmesio teks karjerai, kvalifikacijos kėlimui, tačiau ir naujų romanų tikimybė didelė.
Šie metai privers ugdyti tokias savybes kaip kantrybė, meistriškumas, taupumas, dėmesys detalėms. Šie bruožai bus raktas į darbinę ir finansinę sėkmę. Vis tik šiais metais nepatartina rizikuoti.
 
Iki spalio 10 d. Jupiteris jums suaktyvina profesinių reikalų sritį. Tik susitelkę, atsirinkę tai, kas svarbiausia, skirdami savo dėmesį darbinei veiklai, pasieksite gerų rezultatų. Turėsite mokytis praktiškų dalykų. Gali tekti keisti darbo vietą, o, jei matote, kad trūksta kompetencijos, net ir kelti kvalifikaciją. Palanku plėsti savo darbinę veiklą. Šiuo periodu jus lydės sėkmė.
Nuo spalio 10 d. Jupiteris suteiks jūsų gyvenimui daugiau ryškumo, galimybę būti pastebėtiems, matomiems. Geri metai pristatyti savo veiklą. Svarbu teisingai pasirinkti partnerius: tiek darbinius, tiek asmeninius. Palankūs metai vedyboms.
Iki birželio vidurio Selena keliaus jūsų ženklu. Tai reiškia, kad patirsite daugiau šviesos, vilties, tikėjimo. Šiuo periodu paprastai lengviau spręsti reikalus ir juntama apsauga iš aukščiau.
Karjera ir finansai
Jaučiams Ugninio Gaidžio metai žada būti darbingi, kupini įdomių projektų. Itin palankus laikas tiems Jaučiams, kurie dirba prasmingą, mielą darbą. Jie galės daug nuveikti, atsiras galimybė pakelti savo kvalifikaciją ir gauti geresnį atlyginimą. Na, o jei neturite darbo ar norite jį keisti, šie metai atvers naujų perspektyvų. Palanku ieškoti naujos darbo vietos. Tam tinkami vasario, gegužės, rugsėjo mėnesiai. Jau nuo vasario jausite didžiulį impulsą realizuoti save profesinėje veikloje. Daugiau bendraukite, ieškokite naujų kontaktų. Šie metai privers ugdyti tokias savybes kaip kantrybė, meistriškumas, taupumas, dėmesys detalėms. Minėti bruožai bus raktas į ateinančių metų darbinę ir finansinę sėkmę. Jus erzins kitų nepastovumas, lengvabūdiškumas. Pajamas Jaučiai gali gauti iš pačių įvairiausių šaltinių, tačiau šie metai skatins taupyti. Geriausi finansiniai periodai – birželis, liepa. Vis tik šiais metais nepatartina rizikuoti.
Meilė
Apskritai Jaučiams visi metai meilei neblogi. Iki vasaros didelė tarnybinių romanų tikimybė. Galimos paslaptys, neištikimybė. Vienišiai gali savo meilę sutikti darbo komandiruotėse. Birželio pirmąją dekadą tikėtina pažintis, kuri gali peraugti į didelę meilę.
Sveikata
2017-aisiais Jaučiams derėtų gerinti sveikatą. Suformuoti įpročiai bus svarbūs visam 12-os metų ciklui, todėl reikėtų peržiūrėti mitybos įpročius. Jei turite antsvorio, keiskite savo maisto racioną, daugiau judėkite, labiau pasidomėkite sveika gyvensena. Taip pat šiais metais jums nereikėtų persidirbti, leisti darbe viršvalandžių, nes tai gali turėti neigiamų pasekmių sveikatai.
 
Svarbu pasirinkti tinkamą laiką!
Sausis – vienas palankiausių mėnesių. Jis labai tinkama skirti susitikimus su jums svarbiais, autoritetingais žmonėmis. Palanku vykti į tolimas keliones, ten galite susilaukti didesnio savo veiklos įvertinimo.
Vasaris gali būti karjeros, profesinio meistriškumo kilimo mėnuo. Tačiau tai – Saulės ir Mėnulio užtemimų periodas. Todėl prireiks daugiau kantrybės, išminties bendraujant su viršininkais.
Pirmąsias dvi kovo dekadas palanku peržiūrėti savo planus, perspektyvas. Pažintys, ryšiai gali būti svarbūs naujų darbų paieškai. Daugiau dėmesio skirkite draugams, bendraminčiams.
Balandį daugiau ilsėkitės, lepinkite save, ieškokite dvasinės ramybės šaltinių. Tęskite pradėtus darbus, bet naujų nesiimkite. Gali būti slaptų romanų.
Gegužės mėnesį daugiau dėmesio skirkite savo įvaizdžio kūrimui, asmenybės tobulinimui, kūrybai.
Birželis gali prasidėti netikėtai užsimezgusia nauja meilės pažintimi. Puikiai jausitės, turėsite daug įdomių idėjų. Tai finansiškai sėkmingas metas.
Liepa palanki ieškoti informacijos, megzti naujas pažintis, vystyti reklamą. Svarbus metas giminystės ryšiams, netolimoms kelionėms. Mėnesio viduryje saugokite pinigus.
Rugpjūtį daugiau dėmesio skirkite šeimai, namams. Teks atrasti savyje daugiau jėgų, kantrybės, kad nepablogintumėte santykių su artimaisiais. Pasitaikys galimybė keisti namus, pirkti nekilnojamąjį turtą, tačiau viską darykite apgalvotai, juk tai – užtemimų mėnuo.
Rugsėjis – jums vienas sėkmingiausių mėnesių per šiuos metus. Palankus laikas meilei, būsite kūrybiški, romantiški. Daugiau dėmesio skirkite vaikams. Tinkamas metas savo veiklą pristatyti visuomenei.
Iki spalio 10 d. sudarykite savo profesinio meistriškumo planą 12-ai metų į priekį. Šis mėnuo palankiausias atrasti didesnes darbo galimybes arba pereiti į naują darbo vietą.
Lapkričio mėnesį būsite labiau pastebimi, tad ieškokite naujų bendradarbiavimo galimybių, keiskite savo įvaizdį. Palankus metas asmeniniam gyvenimui. Vieniši šio ženklo atstovai gali sutikti savo antrąją pusę.
Gruodį gali tekti spręsti kreditų, investicijų reikalus. Tai labai svarbus laikotarpis verslininkams. Gali tekti greitai reaguoti į susiklosčiusias situacijas. Finansiškai tai geras metas – galimos piniginės įplaukos tiek iš dalykinės veiklos, tiek gyvenimo partnerių dėka.
https://i0.wp.com/uranija.lt/sites/default/files/dvyniai2.gif?resize=190%2C190&ssl=1
Dvyniai
gegužės 21 – birželio 21
Tai geri metai sutvirtinti santykius, padaryti juos prasmingesnius, mokytis mylėti. Jei esate vieniši, palanku ieškoti antrosios pusės. Šių metų sėkmės raktas – jūsų šiluma, kūrybiškumas, gebėjimas atsiverti.
Asmeniniam gyvenimui, meilei šitie metai patys palankiausi. Nauji santykiai, prasidėsiantys šiais metais, bus stiprūs, nuoširdūs ir ilgalaikiai.
 
Jupiteris iki spalio 10 dienos palankus jūsų asmeniniam gyvenimui. Daugiausia dėmesio skirsite santykiams ir meilės reikalams. Pasirūpinkite savo saviraiška, kūrybine veikla. Galite susilaukti vaikų, anūkų. Daugiau dėmesio skirkite savo atžaloms.
Nuo spalio 10 dienos Jupiteris skatins pasirūpinti profesine sritimi. Šiuo periodu reikiamos savybės: darbštumas, kruopštumas, atsakomybė ir pareigingas, todėl jums ypač seksis darbai, kurie pareikalaus šių bruožų. Net ir tie darbai, kurie niekada jums nebuvo prie širdies, tuo metu seksis lengviau nei įprastai. Kad nepervargtumėte, palanku pagalvoti apie racionalesnę darbotvarkę, pasirūpinti estetiška darbo aplinka, apvalyti ją nuo nereikalingų daiktų. Piniginiai reikalai gana stabilūs. Atsiras daugiau galimybių darbinėje veikloje.
Nuo birželio vidurio į jūsų ženklą įėjusi Selena, Baltasis Mėnulis, įneš daugiau šviesos, palaikymo ir apsaugos.
Karjera ir finansai
Karjeros sėkmė lydės, jei realizuosite senas svajones. Su pabodusiu, nemėgstamu, neįdomiu darbu, kuriame nebetobulėjate, teks atsisveikinti. Darbui panaudokite visą savo žavesį ir kūrybinę energiją. Seksis tiems, kurie moka mėgautis aplinkinių dėmesiu, mėgsta būti dėmesio centre. Gerų rezultatų sulauksite pristatydami savo veiklą visuomenei. Palankūs metai Dvyniams lyderiams, vadovams, politikams, aktoriams, meno žmonėms, dirbantiems su vaikais, tiems, kurių verslas susijęs su pramogų organizavimu. Jums nusimato didžiulės galimybės palypėti laipteliu aukščiau. Pinigai bus uždirbami lengviau nei praėjusiais metais. Jūsų pasitikėjimas savimi, gera nuotaika, įkvėpimas turės teigiamos įtakos didėjančioms pajamoms. Tačiau bus didelė pagunda išlaidauti, įsigyti prabangos prekių. Venkite azartinių žaidimų. Nuo vasario vidurio būkite budresni bendraudami su savo verslo partneriais, ypač, jei jie susiję su užsieniu.
Meilė
Asmeniniam gyvenimui, meilei šie metai patys palankiausi. Nauji santykiai, prasidėsiantys šiais metais, žada būti stiprūs, nuoširdūs ir ilgalaikiai. Palankūs metai norintiems susilaukti vaikų. Vienišiems Dvyniams – tai didžiosios meilės sutikimo laikas. Na, o tiems, kurie jau turi partnerius, nuo vasario vidurio patariama būti sąmoningiems, nes tai – pagundų metas.
Sveikata
Iki vasario vidurio labiau pasirūpinkite sveikata, venkite streso, pavydo, pykčio. Šios neigiamos energijos gali sutrikdyti jūsų sveikatą. Ateinančiais metais sveikata nesiskųsite. Nuo birželio vidurio Baltasis Mėnulis, arba Selena, suteiks daugiau šviesos jūsų mintims, protui, jausite aukštesnių jėgų palaikymą, o tai raminamai veiks jūsų nervų sistemą ir, žinoma, gerins savijautą.
Svarbu pasirinkti tinkamą laiką!
Sausis gana darbingas, praktiškas mėnuo. Palanku daryti kardinalius sprendimus, pasirašyti verslo sutartis, imti kreditą.
Vasaris palankus važiuojantiems į užsienį, studijuojantiems Dvyniams. Šiuo metu turėsite galimybę sustiprinti savo autoritetą. Tačiau būkite atsargūs – tai užtemimų periodas.
Pirmąsias dvi kovo dekadas visas jėgas skirkite karjerai, būkite lankstesni, senos pažiūros tik kliudys. Tačiau likite diplomatiški, teisingi. Paskutinę kovo dekadą tikėtinos naujos pažintys, sena draugystė gali peraugti į meilę.
Balandžio pirmąją pusę būsite impulsyvesni. Prieš imdami realizuoti naujas idėjas, gerai jas apsvarstykite. Venkite konfliktų su draugais. Būkite atsargūs su elektros prietaisais, atidžiau vairuokite.
Gegužės mėnuo labiau tiktų poilsiui, atgauti prarastas jėgas. Nevertėtų pradėti naujų darbų. Labiausiai tiktų pasirūpinti sveikata, pailsėti, daugiau laiko praleisti gryname ore.
Birželis, nors ir numatomas aktyvus, dinamiškas mėnuo, vis dėlto pirmąją mėnesio pusę nepasiduokite iliuzijoms. Antroji birželio pusė reikalaus kantrybės, išlaikyti savo pozicijas, neišsigąsti konkurencijos. Tačiau nuo birželio 16 d. į jūsų ženklą įėjęs Baltasis Mėnulis viską nuskaidrins, suteiks jums daugiau vilties, pasitikėjimo.
Liepos mėnesį yra tikimybė pagerinti savo finansinę padėtį ar atrasti naujų pajamų šaltinių. Šiuo laikotarpiu naudinga bus komunikacija, reklama. Mėnesio viduryje būkite labiau atsargūs su konkurentais, susilaikykite nuo per didelių ambicijų.
Rugpjūtis gana aktyvus, kupinas bendravimo mėnuo. Palankios netolimos kelionės. Daugiau laiko skirkite giminaičiams. Naudingi bus seminarai, paskaitos.
Rugsėjo mėnesį svarbiausia tema bus šeima, namai, gyvenamoji vieta. Pirmąją mėnesio dekadą didesnio jūsų rūpesčio gali pareikalauti tėvai. Vyresnio amžiaus Dvyniams gali tekti parsivežti tėvelius į savo namus. Gali atsirasti poreikis keisti namus. Tai – užtemimų mėnuo, todėl viską reikia daryti tik gerai pasvėrus.
Spalis – vienas iš palankiausių mėnesių. Būsite žavūs, charizmatiški, mylimi ir mylintys. Sėkmingas periodas pristatyti savo veiklą platesnei visuomenės daliai, labiau suspindėti. Daug džiaugsmo gali suteikti vaikai.
Lapkritis pareikalaus susitelkti į konkrečius darbus, turėti daugiau kantrybės. Šis lapkritis kaip niekada palankus plėsti savo darbinę veiklą, įgyti didesnį autoritetą. Gana sėkmingas finansiškai.
Gruodis bus tarsi darbinių santykių patikrinimo metas. Jei puoselėjote santykius, buvote rūpestingi, kūrėte gerą atmosferą, tai formuosis ilgalaikiai partnerystės santykiai. Šį mėnesį galite būti populiaresni.
https://i2.wp.com/uranija.lt/sites/default/files/vezys2.gif?resize=190%2C190&ssl=1
Vėžys
birželio 22 – liepos 22
Jūsų laukia puikūs metai. Iki spalio 10 dienos Jupiteris aktyvins didesnį bendravimą su šeimos nariais, giminėmis. Nuo spalio 10 dienos aktyvesnis bus jūsų asmeninis gyvenimas, galėsite labiau save išreikšti.
Jei norite, kad šie metai būtų laimingi, tai visą savo išmintį, laiką, energiją skirkite šeimai. Galite sulaukti šeimos pagausėjimo.
 
Tai sėkmingiausias periodas meilei, romantikai, vaikams 12 metų cikle. Vienišiems Vėžiams didelė tikimybė sutikti savo antrąją pusę. Kūrybos žmonėms itin geri metai pristatyti savo veiklą visuomenei.
Karjera ir finansai
Darbai, pradėti prieš dvejus metus, sėkmingai bus toliau tęsiami. Tačiau šiais metais karjera neturi būti svarbiausias jūsų gyvenimo siekis. Nebent veikla bus susijusi su šeimos verslu. Pradėti šeimos verslą Ugninio Gaidžio metais jums palanku. Ypač, jei tai susiję su grožiu, dizainu, papuošalais, elegantiškais rūbais, įvaizdžio kūrimu, teisinėmis paslaugomis. Tačiau naujo verslo kūrimu užsiimkite tik tada, jei būsite palaikomi artimųjų. Finansiniai reikalai bus stabilūs. Pinigai gali būti uždirbami iš nekilnojamojo turto, todėl palanku tiems, kurie užsiima nekilnojamojo turto statyba ir pardavimu. Jums metai iki rudens bus pelningi. Dauguma Vėžio ženklo atstovų didžiąją dalį santaupų investuos į nekilnojamąjį turtą.
Meilė
Jei norite, kad šie metai būtų laimingi, tai visą savo išmintį, laiką, energiją skirkite šeimai. Iki spalio 10 dienos Jupiteris aktyvins šeimos, namų, nekilnojamojo turto sritį. Šiuo metu stenkitės susikurti gražesnius namus, išlaikyti šiltesnius, nuoširdesnius santykius tarp namiškių. Galite tikėtis tėvų palaikymo. Vyresni Vėžiai patys jaus didesnį poreikį pasirūpinti savo tėvais. Galite sulaukti šeimos pagausėjimo. Palanku įsigyti didesnius, geresnius namus: remontuoti butą, atnaujinti interjerą. Palanku įsigyti žemės sklypą. O gal net sugalvosite iš esmės pakeisti gyvenamąją vietą. Stengsitės kuo daugiau laiko praleisti savo namuose, rūpesčiu apgaubsite šeimą ir artimuosius.
Meilei palankiausias metas – ruduo, po spalio 10 dienos. Vieniši Vėžiai gali sutikti savo gyvenimo meilę. Nors romantikos jums netrūksta, tačiau Jupiteris kurstys didesnes aistras, sielos įgimtą poreikį mylėti ir būti mylimam, būsite linkę greičiau įsimylėti ir patys būsite žavingi.
Sveikata
Jei pernelyg nesiblaškysite tarp karjeros ir šeimos, jei sugebėsite subalansuoti dvi svarbiausias gyvenimo sritis, tai jūsų sveikata ir savijauta bus puiki. Vasarą būkite atsargesni – didesnis traumų namuose pavojus. Taip pat labiau pasisaugokite vandens telkiniuose. Paskutinę sausio dekadą ir vasario pirmąsias dvi dekadas pasirūpinkite sveikata – būsite linkę greičiau peršalti. Stiprinkite savo imunitetą geromis mintimis, sveiku maistu, ramybe, poilsiu.
Svarbiausia – išsirinkti tinkamą laiką!
Sausio mėnesį įsiklausykite į savo partnerius. Tai palankus metas atrasti naujų bendradarbiavimo partnerių, pasirašyti sutartis. Pasirūpinkite savo įvaizdžiu, atsiverkite, būkite labiau matomi. Paskutinę dekadą daugiau gilinkitės į save ir pasistenkite atiduoti visas pinigines bei moralines skolas.
Vasaris – sudėtingesnis mėnuo, galintis atnešti pokyčių, permainų. Gali tekti pergalvoti savo tikslus, jų strategiją. Stenkitės emociškai nepervargti, patausokite savo energiją. Tačiau tai finansiškai palankus mėnuo.
Pirmosios dvi kovo dekados itin palankios. Seksis visi reikalai, susiję su užsieniu. Palankios tolimos kelionės. Gali atsirasti naujų puikių pažinčių. Sėkminga dvasinių žinių, mokytojų paieška.
Balandis – palankiausias mėnuo tvarkyti karjeros reikalus. Svarbu teisingai pasirinkti tikslus, išgryninti naujus sumanymus. Šis periodas pareikalaus profesionalumo, disciplinos, atkaklumo. Geras metas vadovams, įmonių savininkams.
Gegužė bus palankesnė, jei nepamiršite, kad draugystė yra vertingas gyvenimo prieskonis. Sėkmingas mėnuo kolektyvinei veiklai, todėl dažniau būkite bendraminčių draugijoje. Pasisemsite naujų idėjų, sumanymų, kurie ateityje gali pasirodyti naudingi.
Birželį daugiau laiko skirkite sau, nes norėsite ramybės, vienatvės. Dideliais darbais neapsikraukite. Permąstykite nuveiktus metų darbus, paanalizuokite, ką reikėtų ateityje keisti. Daugiau ilsėkitės.
Liepa bus aktyvi, dinamiška, teks patirti nemažai įtampos ir impulsyvumo. Tai naujų sprendimų, iniciatyvų mėnuo. Iki liepos 20 dienos Marsas, keliaudamas jūsų ženklu, skatins dominavimą, judėjimą. Tą ugnį pasistenkite panaudoti tinkamai, tada finansinė nauda bus garantuota. Būkite atidūs – nemenka avarijų tikimybė.
Pirmosios dvi rugpjūčio dekados svarbios finansiniams reikalams tvarkyti, ieškoti naujų galimybių pagausinti šeimos biudžetą. Nors pasiūlymų galite sulaukti įvairių, neskubėkite jų priimti, nepradėkite naujų darbų, geriau užbaikite senus.
Rugsėjis,ypač pirmosios dvi dekados, aktyvus, kupinas naujų pažinčių ir susitikimų. Tačiau šis mėnuo pareikalaus didesnio dėmesio vairuojant, pildant dokumentus, priimant ir vykdant įsipareigojimus. Vis tik tai Saulės ir Mėnulio užtemimų laikas. Nesivelkite į avantiūras, venkite apkalbų ir intrigų – pasikliaukite savo prigimtine diplomatija. Tai palankus laikas rodytis visuomenėje, reikštis žiniasklaidoje, sėkmingas metas vystyti prekybą.
Spalį labiau norėsite ramybės, bendrauti su artimiausiais žmonėmis, todėl daugiau dėmesio reiktų skirti santykiams su šeima, gimine. Pasirūpinkite, kad namai būtų jaukesni, o santykiai šiltesni. Geras metas veiklai, susijusiai su nekilnojamuoju turtu.
Lapkritis – vienas iš palankiausių mėnesių meilei, asmeninio gyvenimo kokybės gerinimui 12 metų cikle. Šiuo metu užsimezgusi romantiška pažintis turi daug šansų peraugti į gražų meilės ryšį. Daugiau laiko skirkite saviraiškai, kūrybinės erdvės atvėrimui, savo pomėgiams. Daugiau laiko būkite su savo atžalomis.
Gruodis atsakingas, pareigų mėnuo. Tikimybė, kad bus daug darbų, kuriuos reikės žūtbūt užbaigti, todėl tai atims daug laiko, energijos, kurios nebeliks poilsiui. Pasirūpinkite sveikata, nes lengviau nei bet kada galite peršalti. Daugiau džiaugsmo suteiks antroji mėnesio pusė. Labiau būsite pastebimi visuomenėje.
https://i1.wp.com/uranija.lt/sites/default/files/liutas2.gif?resize=190%2C190&ssl=1
Liūtas
liepos 23 – rugpjūčio 23
Nusimato ypatingi metai. Gegužės 10 dieną į jūsų Zodiako ženklą įeis Kylantis Mėnulio mazgas, kuris jame išbus pusantrų metų. Ši fiktyvi planeta jums atneša naujų pamokų, kitokią pasaulėžiūrą.
Tokiais metais Liūtams snausti negalima, reikia būti itin aktyviems, kad teisingai atkoduotų visatos siunčiamas žinutes.
 
Šiuo laikotarpiu iš aplinkos gausite daug žinučių, kaip jums tobulėti, kuria kryptimi pasukti. Tai, ką puoselėjote 18,5 metų, gali atrodyti nebe taip prasminga, įdomu, norėsite keisti vystymosi kursą. Todėl tokiais metais Liūtams snausti negalima, reikia būti itin aktyviems, kad teisingai atkoduotų visatos siunčiamas žinutes. Todėl daugumai tai gali būti didelių permainų metas, kada sena, nebereikalinga reikės paleisti. Tai gali būti įpročiai, santykiai, pomėgiai, įvairi veikla. Būkite sąžiningi sau, analizuokite, ką reikia keisti, taisyti, atnaujinti. Kylantis Mėnulio mazgas suteikia didžiulę tobulėjimo jėgą, laikas pakilti į aukštesnį savo evoliucijos lygį.
Šiais metais būkite „geras mokinys“ – stebėkite kas vyksta aplinkoje, būkite imlūs naujovėms. Taip pat daugiau laiko skirkite savo giminaičiams. Metų pabaigoje didžiausios vertybės bus šeima, namai.
Karjera ir finansai
Karjeros sėkmė priklausys nuo gebėjimo teisingai atsirinkti reikiamą informaciją ir kontaktus. O jų šiais metais bus visa galybė. Drąsiai imkitės aktyvios veiklos, nebijokite užmegzti naujų reikalingų pažinčių, tvarkykite sutartis, kaupkite informaciją, kurią naudingai panaudosite. Palankus metas pristatyti savo veiklą, reklamuotis, plėsti socialinius tinklus. Jūsų uždarbis priklausys nuo santykio su kitais. Jeigu yra dalykų, kurių norėtumėte išmokti, šie metai tam palankiausi. Tinkamas laikas pradėti naujus projektus, pasirašyti sutartis. Palankūs metai dirbantiems su informacija, mokslu, prekyba, transportu. Šių profesijų atstovai lengviau gaus pelno. Tai metai, palankūs uždirbti pinigų. Vasarį, kovą pinigus galite uždirbti bendradarbiaudami su užsieniečiais. Gegužės mėnesį tikėtina premija, atlyginimo didėjimas.
Meilė
Šioje srityje bus daug pažinčių, romanų. Lengvai megsis naujos romantiškos pažintys. Tai metai, kai ilgalaikiai santykiai, kurie nesuteikė jums galimybės tobulėti, gali skausmingai nutrūkti. Meilei svarbūs mėnesiai – vasaris, kovas, gegužė. Jei santykiai nutrūktų vasario mėnesį, tai rodytų, kad jiems laikas pasibaigė, vienas kitą jau išmokėte visko, ko turėjote išmokyti. Kovo mėnesį gali sugrįžti seni santykiai, susiję su užsieniu. Gegužės mėnesį tikėtinas tarnybinis romanas, didesnio dėmesio galite sulaukti iš viršininko. Nuo spalio 10 dienos Jupiteris skatins daugiau dėmesio skirti šeimai, namams, čia būsite labiau reikalingi. Didesnės galimybės bus susijusios su nekilnojamuoju turtu, statybomis. Šiuo periodu galite tvirtai suleisti šaknis, įsigyti tikrus namus.
 
Sveikata
Didelių sveikatos problemų žvaigždės nežada, jei likimo pamokas suvokiate ir sprendžiate teisingai. Jei ne, tai po gegužės 10 d. gali prasidėti karminių ligų periodas. Su kuo tai susiję? Aišku, su neatliktomis sielos užduotimis. Liga šiuo periodu galėtų ateiti tam, kad jus paskatintų atsibusti ir pradėti save matyti, girdėti ir mylėti bei pakeisti vystymosi kursą. Jautresnė gali būti nervų sistema, todėl mokykitės labiau atsipalaiduoti.
Svarbu pasirinkti tinkamą laiką!
Sausis. Pirmąsias dvi dekadas užbaikite pradėtus darbus. Šis periodas reikalauja kantrybės, pastovumo, tad skirkite dėmesio ir ne tokiems svarbiems darbams: sutvarkykite darbovietę, remontuokite buitinę techniką. Venkite konfliktų su kolegomis, neprovokuokite jų. Pasaugokite sveikatą, nes lengviau persišaldysite, pasigausite virusų.
Pirmąsias dvi vasario dekadas būsite ryškesni, pastebimesni, geras metas stiprinti savo įvaizdį visuomenėje. Svarbu gebėti išgirsti kitus, diplomatiškai elgtis. Jausite didesnį palaikymą iš savo gyvenimo partnerių. Tačiau tai gali būti santykių nutraukimo laikas, skyrybos.
Dvi pirmosios kovo dekados – sudėtingesnis mėnuo, todėl prasminga būtų daugiau dėmesio skirti dvasinėms praktikoms, poilsiui. Imunitetas šiuo metu silpnesnis. Gali apimti liūdnos, depresinės nuotaikos.
Pirmosios balandžio dekados – vienos puikiausių šiais metais. Labai tikėtina, kad reikalai bus susiję su užsieniu, kelionėmis, studijomis – tai sritys, kurios jums suteiks neabejotiną sėkmę. Palankus laikas meilei, romanams užsienyje. Trečioji dekada pareikalaus didesnio susikaupimo planuojant ateities tikslus.
Gegužė. Šis mėnuo – vienas reikšmingiausių šiais metais. Pirmosios dvi dekados svarbios imtis atsakomybės, pakovoti už savo vertybes, principus. Visa energija turi būti nukreipta į karjerą, tikslus. Gegužės 10 dieną įėjęs Kylantis Mėnulio mazgas suteiks naujų energijų, naujų lūkesčių. Kaip niekad sąmoningai priimkite sprendimus. Tai finansiškai palankus mėnuo. Tik gegužės viduryje nesusigundykite pažadais ir pats nežadėkite per daug, nes galite prarasti ne tik pinigus, bet ir gerą vardą.
Birželis – gana ramus mėnuo, nors kils naujų sumanymų, bus daugybė susitikimų, bendravimo. Lengviau bus dirbti kolektyve, jausite didesnį palaikymą. Tarnybinio romano tikimybė.
Pirmąsias dvi liepos dekadas daugiau laiko skirkite poilsiui, įsiklausykite į save. Netinka užsiimti svarbiais, sudėtingais darbais, nes būsite jautrūs ir lengvai pažeidžiami. Atsargiau elkitės už vairo. Paskutinė dekada gana dinamiška, aktyvi.
Pirmosios dvi rugpjūčio dekados gana aktyvios, sėkmingos. Iniciatyvos ir temperamento jums netrūks, tačiau labai svarbu tai nukreipti tinkama linkme, netaškyti energijos purslais į visas puses. Sportuokite, kad išeikvotumėte energijos perteklių. Paskutinę dekadą atsiras naujų finansinių galimybių.
Rugsėjis – tai metas, kai atsiras naujų finansinių galimybių, pajamų šaltinių. Būkite racionalūs, taupūs, praktiški. Pasidomėkite energijos kaupimo praktikomis.
Energinis spalio fonas lengvesnis, pakylėtas, laukia daug produktyvaus bendravimo, naudingų, smagių kelionių. Galite sudaryti ilgalaikes, naudingas sutartis. Aplankykite giminaičius.
Dvi pirmąsias lapkričio dekadas daugiau dėmesio skirkite šeimai, namams. Geras metas įsigyti namus, pirkti nekilnojamąjį turtą. Gerai jausitės būdami tarp artimų žmonių. Mėnesio pabaigoje tikimybė sulaukti pagausėjimo šeimoje.
Gruodis – vienas palankiausių ir dinamiškiausių šiais metais. Būsite ryškūs, matomi. Užsiimkite saviraiška, kūryba. Palanku reprezentuoti savo veiklą. Palankus laikas meilei. Šiuo metu užsimezgusi nauja romantinė pažintis bus ilgalaikė.
 https://i0.wp.com/uranija.lt/sites/default/files/mergele.gif?resize=176%2C140&ssl=1
Mergelė
rugpjūčio 23 – rugsėjo 22
Ateinantys metai jums atneš netikėtų galimybių, stipresnę sveikatą, naujų pažinčių ir pajamų šaltinių. Jie žada jums nemažai sėkmės įvairiose srityse.
Jei darbe jūsų neįvertina, nebijokite ieškoti geresnio darbo, jums šiais metais fortūna šypsosis.
 
Iki gegužės 10 d. jums dar tęsiasi Kylančio Mėnulio mazgo poveikis. Esate visatos skatinami vystytis, tobulėti, programuoti savo ateitį 18, 5 metų į priekį. Toms Mergelėms, kurios per 2015-uosius savo vystymosi kursą pakeitė ar labiau suaktyvino, jau prasideda naujų tikslų įgyvendinimo ir rezultatų periodas.
Karjera ir finansai
Iki rugsėjo 10 d. Jupiteris atneš daugiau galimybių, plėtros į jūsų finansų sritį. Tai metai, kada reikia nedelsti ir veikti aktyviai ieškant geriausių galimybių. Taigi darbuotis teks iš peties, pasitelkiant kantrybę, atkaklumą, kartais ir užsispyrimą. Jei darbe jūsų neįvertina, nebijokite ieškoti geresnio darbo, jums šiais metais fortūna šypsosis. Ieškokite naujų pajamų šaltinių – sėkmė lydės jūsų veiklą, todėl ateinantys metai palankūs pradėti savo verslą. Svarbiausia aktyviai bendraukite, plėskite pažinčių ratą. Tiesa, vis tik rinkitės su kuo bendrauti, nepraraskite brangiausio, ką turime gyvenime – laiko. Palankūs metai medicinos darbuotojams, gydytojams, buhalteriams. Sėkmė lydėtų atidarius grožio saloną, dizaino, teisinių paslaugų centrą.
Rudenį, nuo rugsėjo 10 dienos, Jupiteris skatins dar daugiau bendrauti, ieškoti ryšių, kontaktų, bus daugiau komandiruočių. Tai turės įtakos jūsų finansams: galite užmegzti naudingas verslo pažintis, sužinoti daug gudrybių. Sėkmė lydės netolimose kelionėse, palankus metas mokytis. Pasirūpinkite reklama, plėskite socialinius tinklus. Geras metas prekybininkams, turizmo darbuotojams, reklamos specialistams, vadybininkams, mokytojams.
Meilė
Jūsų Zodiako ženklo atstovams yra būdingas praktiškas, atsakingas požiūris į meilę. Jūs tarsi kompiuterio programa greitai įvertinate savo išrinktojo pliusus ir minusus, todėl jei silpnybių daugiau, širdies neatveriate. Ateinantys metai irgi nebus išimtis – minėtos savybės bus ryškesnės. Todėl vienišoms Mergelėms šiais metais tikėtina atrasti pasiturinčius savo svajonių partnerius. Metai žada daug naujų pažinčių tiek darbinėse komandiruotėse, tiek įvairiuose verslo susitikimuose, tiek poilsinėse kelionėse ir interneto platybėse. Didelė tikimybė pakeisti gyvenamąją vietą, gal išvažiuoti į užsienį gyventi pas savo antrąją pusę. Tačiau tokį sprendimą reikėtų priimti tik gerai viską apgalvojus. Nepriimkite jo vasario ir rugsėjo mėnesiais, gali tekti skaudžiai nusivilti. Mergelėms, gyvenančioms užsienyje, rūpestį gali kelti tėvų ligos.
Sveikata
Šiais metais svarbu pasirūpinti sveikata, ieškoti įvairių būdų, kurie padeda stiprinti ir tausoti energiją. Reikėtų daugiau dėmesio skirti savo kūnui: daugiau judėti, sportuoti. Tai pat svarbu nepamiršti puikios nuotaikos, šypsenos, gerų emocijų – tai sustiprins jūsų sveikatą, suteiks energijos ir harmonizuos.
Svarbu pasirinkti tinkamą laiką!
Sausis bus kūrybiškas ir produktyvus. Šiuo periodu fortūna jums šypsosis, todėl ilgai nedelskite, gaudykite momentą ir įgyvendinkite savo suplanuotus darbus. Palankus laikas meilei, asmeniniam gyvenimui. Paskutinę mėnesio dekadą palanku kelti kvalifikaciją.
Vasaris palankus profesinei veiklai – būsite tiek pasinėrę į darbinius reikalus, kad net nepastebėsite, kas vyksta aplinkui. Jei ir turėsite sumanymų keisti darbą, vis tik tai daryti šį mėnesį nepalanku. Dėl Saulės ir Mėnulio užtemimų galite jausti didesnę įtampą darbe.
Pirmoji kovo pusė bus aktyvi ir kupina įvykių. Sugebėsite realizuoti savo planus tiek profesinėje srityje, tiek asmeniniame gyvenime. Pavasario pradžia jums palanki keisti savo įvaizdį, atsinaujinti, gal tiesiog rinktis ryškesnius rūbus. Kaip niekada šiuo metu jums bus svarbi aplinkinių nuomonė.
Balandį būsite linkę kritikuoti save ir kitus. Nebūkite per daug reiklūs ir negailestingi sau bei aplinkiniams, neužsiimkite savigrauža, taip tik sukelsite didesnę įtampą. Šis periodas yra sudėtingas, revoliucinis, tačiau pasistenkite šią energiją pabalnoti savo naudai, kad išspręstumėte keblias situacijas, susijusias su meile ir finansais.
Gegužės mėnesį laukia puikus laikas. Bus sėkmingos tolimos kelionės. Palankus metas dėstytojams, kelionių organizatoriams. Galite vykti į komandiruotes, dalykinius susitikimus – reikalai klostytis gera linkme. Šis mėnuo taip pat geras aistringai meilei.
Birželis palankus karjeros ir finansiniam augimui. Nauji ryšiai, kontaktai, atsiradę metų pradžioje, padės sėkmingai kilti karjeros laiptais. Jei jaučiatės nepatenkinti savo darbu, palankus laikas arba kelti savo kvalifikaciją bei prašyti viršininko didesnio atlyginimo arba ieškotis naujos darbo vietos.
Liepa žada daugybę pokyčių ir malonių siurprizų. Jei ir bus nedidelių kliūčių, lengvai su jomis susidorosite. Vadovybė įvertins jūsų kūrybingumą, gebėjimą išmoningai spręsti darbinius reikalus. Itin palankios finansams bus 13–24 dienos.
Rugpjūtį reikės įminti daugybę paslapčių apie save ir aplinkinius, todėl neskubėkite daryti išvadų. Daugiau laiko skirkite sau, pasilepinkite, dirbdami visai pamiršote poilsį. Pirmąsias dvi mėnesio dekadas neužsiimkite grandioziniais darbais, tiesiog gali pritrūkti energijos, tad pravartu medituoti, pabūti gamtoje.
Rugsėjis. Ruduo atneš daugybę naujų sumanymų, planų ir suteiks energijos juos įgyvendinti. Svarbiausias būsite jūs pats. Kadangi tai dviejų užtemimų – Saulės ir Mėnulio – laikotarpis, atsargumas nepamaišys.
Spalio mėnesį tęskite jau pradėtus darbus, nesiimkite naujų. Pirmoje mėnesio pusėje galimi išgyvenimai meilėje, galbūt išsiskyrimas. Būkite atsargūs spręsdami piniginius reikalus. Nepatartina skolinti, teks ilgai laukti grąžinimo.
Lapkritis. Paskutinis rudens mėnuo gana permainingas, bet vaisingas, kupinas naujų pažinčių. Palanku tvarkyti dokumentus. Didesnę įtaką nei paprastai darys giminaičiai, artimieji. Mėnesio vidurys sėkmingas romantiškoms pažintims. Atėjusi šiomis dienomis meilė pakylės jus socialiniu laipteliu aukštyn.
Gruodį daugiau teks užsiimti buitiniais reikalais. Didesnį dėmesį skirkite šeimai, namams. Įsiklausykite į tėvų ar tiesiog vyresnių žmonių patarimus. Palanku įsigyti nekilnojamojo turto, žemės. Tik paskutinę dekadą būkite atsargūs spręsdami meilės reikalus.
https://i1.wp.com/uranija.lt/sites/default/files/svarstykl2.gif?resize=190%2C190&ssl=1
Svarstyklės
rugsėjo 23 – spalio 23
Ateinantys metai jums patys palankiausi per 12-a metų. Jupiteris, „Didžioji laimės planeta“, keliaus jūsų Zodiako ženklu. Metų šūkis – „Viskas mano rankose!“
Vienišoms Svarstyklėms šie metai palankūs ieškoti artimo žmogaus. Nebijokite žengti pirmą žingsnį: pirmi eiti tiek susipažinti, tiek susipykus taikytis.
 
Iki spalio 10 dienos Jupiteris jums įjungia žalią šviesą. Tai laikas, kai pradedate naują 12 metų ciklo etapą. Daug kas gyvenime gali keistis. Įsivaizduokite, kad likimas dabar jums duoda į rankas burtų lazdelę ir leidžia susikurti gyvenimą tokį, kokio jūs norite. Todėl negailėkite šviesių spalvų, prisiminkite savo pačias gražiausias svajones ir imkitės jas įgyvendinti. Tačiau šių metų sėkmė priklausys tik nuo jūsų. Taigi būkite sąmoningi ir aktyvūs. Nuo spalio 10 dienos Jupiteris suteiks puikių galimybių pagerinti savo finansinę padėtį. Gali gimti labai svarbūs, pelningi sumanymai. Nuobodulio tikrai nebus – metai žada daug naujų pažinčių ir kelionių.
Karjera ir finansai                         
Ateinančių metų karjeros vystymasis labiausiai priklausys nuo jūsų pačių. Metai palankūs pradėti savo verslą. Jei nemielas senas darbas, drąsiai keiskite, ieškokite naujos veiklos. Kad patenkintumėte savo poreikius ir pasiektumėte norimo rezultato, teks įdėti gana daug pastangų. Jūsų veikla bus visuomenės dėmesio cente, būsite populiarūs. Jūsų aplinkoje atsiras žmonių, pasiruošusių ateiti jums į pagalbą, pasiūlyti savo finansinę paramą. Tokia parama suteiks išskirtines galimybes kilti karjeros laiptais. Palankūs metai advokatams, teisėjams, notarams, psichologams, visų meno profesijų žmonėms, ypač jei veikla susijusi su rūbų dizainu, papuošalais, grožio salonais. Metams bėgant didesnio finansinio stygiaus nejausite, tačiau norėdami, kad metų pabaiga duotų solidų pelną, turėsite paplušėti.
Meilė
Jausite didesnį pasitikėjimą savimi ir, aišku, tai pakels jūsų savivertę. Jei esami santykiai nebetenkins jūsų, būsite linkę daryti greitus sprendimus, griauti santykius, kurių perspektyvos nebematote. Jupiteris suteiks didesnį laimės pojūtį ir sukels sėkmingesnio, gražesnio asmeninio gyvenimo poreikį. Juk jūsų Zodiako ženklo atstovai tik per partnerystę geba save labiau pažinti ir atskleisti. Todėl ateinantys metai asmeniniam gyvenimui bus itin svarbūs. Jie gali apdovanoti daugybe naujų romantiškų pažinčių. Laimingos susituokusios Svarstyklės jaus didesnę pilnatvę ir laimę. Jausite šeimos, artimų žmonių palaikymą. Vienišoms Svarstyklėms šie metai palankūs ieškoti artimo žmogaus. Nebijokite žengti pirmą žingsnį – pirmi eiti tiek susipažinti, tiek susipykus taikytis, nes pasitelkę tokią elgesio strategiją tik išlošite. Šie metai jums itin palankūs santuokai. Sąjunga galima su užsieniečiu ar aukštesnį socialinį, finansinį statusą turinčiu asmeniu.
Sveikata
Sveikata bus puiki, didesnių nusiskundimų neturėsite. Šiek tiek jautresnis organizmas bus kovą, balandį ir rugsėjį. Gali tekti labiau pasirūpinti giminių ar artimųjų sveikata.
Svarbu išsirinkti tinkamą laiką!
Sausio pradžioje stenkitės sustiprinti savo autoritetą šeimoje. Namai, jūsų artimieji reikalaus daugiau dėmesio, meilės, bendravimo. Siekite harmoningesnių santykių su tėvais. Jų parama, išmintingas žodis bus itin svarbus šiuo metu.
Vasaris turėtų būti svarbus, gal net lemtingas asmeniniams santykiams. Antra pusė gali skubinti jus apsispręsti judėti pirmyn ar nutraukti santykius. Kadangi tai Saulės ir Mėnulio užtemimų laikas, pasistenkite išvengti konfliktų, vystykite savyje ramybę, diplomatiją, o rimtus sprendimus atidėkite vasarai. Susitelkite į savo veiklos kūrybinių sumanymų realizavimą.
Kovą didesnis dėmesys bus nukreiptas į darbinę sritį, labiau pasirūpinkite mikroklimatu kolektyve, pasitelkite kantrybę, pasirūpinkite, kad darbo aplinka būtų tvarkinga, patogi. Nerimą gali kelti sveikata, peršalimas, infekcijos, todėl pastiprinkite savo imunitetą vitaminais, dieta, masažais, sportu, grynu oru.
Balandį bus svarbiausia santykiai su antrąją puse: vargins padidėjęs idealių santykių poreikis. Jei tokių neturite, bet kokia smulkmena, kad ir partnerio knarkimas ir žiaumojimas valgant jus erzins. Šiuo metu diplomatija, kantrybė, išminties pasitelkimas bus įrankis, kuris gražins pusiausvyrą į santykius. Tai periodas, kada labiau galite būti matomi visuomenėje, todėl jei reikia pristatyti save, veiklą, pasinaudokite šia galimybe.
Pirmosiosdvi gegužės dekados gali priversti rizikuoti, daryti revoliucijas gyvenime. Tačiau net mažiausia nesėkmė pristabdys jūsų didžiulius metų planus. Todėl viską detaliai apsvarstykite, ir jei matysite, kad permainos būtinos, nukelkite vasarai. Aistringas metas meilei.
Birželis – vienas palankiausių mėnesių ateinančiais metais. Jis bus kupinas įspūdžių. Jausite poreikį gauti daugiau informacijos, kontaktų, veikti kažką svarbaus. Yra tikimybė, kad važiuosite į užsienį. Tai daryti palanku tiek norint pailsėti, tiek siekiant tvarkyti darbinius reikalus.
Liepą visas jėgas reikia sutelkti karjeros reikalams gerinti. Pagrindinis rūpestis bus profesinio statuso kėlimas. Galimas paaukštinimas darbe. Verslo žmonėms tikėtini nauji ryšiai, kontaktai su stipresniais partneriais, jų parama.
Rugpjūtis. Skirdami didžiulį dėmesį karjerai ir asmeniniam gyvenimui visiškai apleidote savo draugus. Šis mėnuo idealiai tinka gerinti santykius su bičiuliais, laiką leisti atvirai kalbantis, dalinantis idėjomis. Palankus metas naujai romantiškai pažinčiai.
Rugsėjis. Rudens pradžioje gali tekti išgyventi savo klaidų ir neteisingų sprendimų pasekmes. Jos gali būti susijusios tiek su finansų sritimi, tiek su meilės reikalais.Tačiau nepasiduokite liūdesiui, priklausomybių pagundai ar tinginystei. Šiuo jums nepalankiu periodu užsiimkite savianalize. Beje, tai dviejų užtemimų mėnuo, todėl padėsite sau prisiminę Saliamono posakį „ir tai praeis“.
Spalį pajausite, kad grįžta energija, entuziazmas, norėsite išsikovoti savo vietą po Saule ir atskleisti savo sugebėjimus ir talentus. Tai laikas, kai turite būti aktyvūs, nugalėti ambicijas, sunkumus ir irtis į priekį. Nuo spalio vidurio sėkmingai klostysis asmeninis gyvenimas.
Lapkritį šiais metais įdėtos pastangos duos vaisių – sulauksite gero pelno, atsiras naujų pajamų šaltinių, sutvirtės jūsų verslo pozicijos ir gerės sveikata. Šis mėnuo gali pradžiuginti padidėjusiomis partnerio pajamomis.
Gruodį atsigręžkite į savo artimuosius ir giminaičius. Pirmosios dvi dekados palankios, jei veikla susijusi su prekyba, mokymais, rašymu. Palankus laikas savo veiklos reklamai. Bus daugybė susitikimų, naujų pažinčių, komandiruočių. Paskutinę dekadą labiausiai džiaugsitės namais.
https://i2.wp.com/uranija.lt/sites/default/files/skorpionas2.gif?resize=190%2C190&ssl=1
Skorpionas
spalio 24 – lapkričio 22
Jums ateinantys metai gali būti ne itin lengvi. Todėl vertėtų atsisakyti sudėtingų projektų. Skirkite daugiau laiko dvasinėms vertybėms.
Tai vidinių atradimų, ramybės, rimties periodas. Palanku apmąstyti nueitą kelią, pasigilinti į vidinį pasaulį, užsiimti dvasinėmis praktikomis.
 
 
Iki spalio 10 dienos Jupiteris skatins užbaigti tai, kas seniai buvo pradėta. Tai paskutinieji 12-kos metų ciklo metai. Todėl šiuo metu nederėtų imtis naujų sumanymų. Palanku apmąstyti nueitą kelią, pasigilinti į vidinį pasaulį, užsiimti dvasinėmis praktikomis, daugiau laiko skirti sau. Tai vidinių atradimų, ramybės, rimties periodas. Reikėtų mažiau būti masiniuose renginiuose ir daugiau pasirūpinti sveikata. Juodasis Mėnulis, arba Lilit, iki vasario 14 dienos tęsia savo kelionę jūsų Zodiako ženklu, tęsiasi karminio atpildo, apsivalymo periodas. Svarbu nesileisti užvaldomiems pykčio, pavydo, noro manipuliuoti. Būkite labiau atsakingi, sąmoningi nei įprastai.
Nuo spalio 10 dienos prasidės vienas iš palankiausių, naujas 12 metų ciklo periodas. Kad įgyvendintumėte savo planus, atverkite kūrybines galias, imkitės iniciatyvos. Nedvejokite – pasikliaukite savo sugebėjimais. Gyvenimo šviesoforas jums įjungė žalią šviesą. Sėkmė priklausys nuo jūsų sąmoningumo ir aktyvumo.
Karjera ir finansai
Reikia tęsti jau seniai pradėtą veiklą, ištaisyti susikaupusias klaidas. Didžioji dalis jūsų darbų vyks tarsi už užkulisių – jūsų pastangosnebus akivaizdžiai matomos kitiems. Palankus metas meno žmonėms, rašytojams, prodiuseriams, režisieriams, taip pat medicinos darbuotojams, psichologams, psichoterapeutams, dvasininkams, ezoterikams. Vyks jūsų ateities modeliavimas, o ne realizavimas. Spręsdami finansinius klausimus, būkite taupūs. Pinigų bus, tačiau reikia juos skaičiuoti ir neišlaidauti.
Sveikata
Metų pradžioje, iki vasario 14 dienos, derėtų labiau pasirūpinti savo sveikata. Tuo metu bus silpnesnis imunitetas, galite lengviau peršalti, pasigauti kokią nors infekciją. Ligos, prasidėjusios šiuo laikotarpiu, yra karminės, todėl per skausmą apsivalysite, susimokėsite karmines skolas. Iki spalio 10 dienos patartina siekti didesnės dvasinės ramybės, vidinės darnos, nes ligoms atsirasti tai turės didžiausią įtaką. Stiprinkite ne tik fizinį, bet ir dvasinį savo kūną. Po spalio 10 dienos jausitės puikiai, sugrįš pasitikėjimas savimi, energija ir sveikata.
Svarbu pasirinkti tinkamą laiką!
Sausis. Metų pradžioje bus svarbu, kad jus suptų tinkamas informacinis srautas. Šio mėnesio sėkmė priklausys nuo jūsų bendravimo su aplinkiniais, todėl nepasiduokite pagundai įžeisti ar pasakyti kandų žodį. Beje, galite būti apšmeižti, tačiau neatsakykite pykčiu. Kai viskas aprims, priimkite tai kaip karmos pamoką.
Vasarį daugiau dėmesio skirkite namams, šeimai, sumažinkite darbų, įsipareigojimų kiekį. Tai nelengvas periodas, o dar ir Saulės bei Mėnulio užtemimų laikas. Kils naujų idėjų dėl gyvenamosios vietos, būsto ar žemės pirkimo. Džiugu tai, kad vasario 14 dieną jūsų Zodiako ženklą apleis 9 mėnesius jame išbuvęs Juodasis Mėnulis, sunkus karminio apsivalymo periodas baigsis.
Kovas gana harmoningas ir kūrybingas tarpsnis, būsite kupini gyvenimo džiaugsmo ir energijos, kurią nukreipsite į darbinę veiklą. Šis periodas svarbus asmeniniam gyvenimui, meilei, tačiau Besileidžiantis Mėnulio mazgas kliudo jums kurti norimus santykius. Iki gegužės meilės srityje dar veikia karminiai apribojimai. Į jūsų gyvenimą gali ateiti žmonių iš praeities – jie turi jums duoti pamokų.
Balandis bus gana monotoniškas: darbas, namai. Didesnį dėmesį teks nukreipti profesinės veiklos link. Norėdami sėkmės, turite mokytis bendradarbiauti, vengti konfliktų su partneriais. Šis tarpsnis pareikalaus daugiau kantrybės, ištvermės. Nepervarkite – tai neigiamai veiks sveikatą. Be to, visai neprošal būtų profilaktiškai apsilankyti pas gydytoją.
Gegužė palanki rimtam kolektyviniam darbui, įsiklausykite į partnerių patarimus, jų nuomonę. Palanku sudaryti įvairias sutartis, investuoti. Būsite labiau nei įprastai pastebimi, populiarūs. Nuo gegužės 10 dienos prasideda palankus laikas asmeninei partnerystei, meilei. Būsite žavūs, viliojantys. Galimas tarnybinis romanas.
Birželis pareikalaus didesnės ištvermės ir drąsos. Gali tekti spręsti finansų, kreditų ar investavimo klausimus. Vis tik reikėtų susilaikyti, nes didelių projektų įgyvendinimas gali strigti. Šis periodas sėkmingas meilei, rimtiems santykiams. Trauksite priešingos lyties atstovų dėmesį.
Liepa palankiausias mėnuo naujoms pažintims, ryšiams megzti, ypač su užsieniečiais, todėl geras metas leistis į tolimas keliones, išplėsti savo akiratį. Nepraleiskite šanso pasirašyti naudingą sutartį. Tinkamiausias laikas stiprinti savo autoritetą, bendrauti su aukštesnį socialinį statusą turinčiais asmenimis. Paskutinę dekadą gali pasibaigti seniai trukęs aistringas meilės romanas.
Rugpjūtis – palankiausias laikas sustiprinti karjeros pozicijas, kelti savo profesinį meistriškumą, įgyvendinti senus planus ir idėjas. Taip pat galima padaryti pradžią ilgalaikiam verslo projektui, atrasti reikiamą komandą. Ambicijų valdymas ir nukreipimas tinkame linkme atneš geras pajamas.
Rugsėjį geriau jausitės tarp kolektyvo, draugų, bendraminčių. Galite sulaukti naujų pasiūlymų, gali būti koreguojami jūsų ateities planai. Vis tik planuoti savo ateitį reikėtų atsargiai, atsakingai – tam tinkama bus rugsėjo 1 d. O mėnesio viduryje tęskite pradėtus darbus ir naujų sumanymų nesiimkite, nes Mėnulio užtemimas gali pateikti netikėtumų.
Spalis – įvairiapusis mėnuo. Pirma mėnesio dekada sudėtingesnė, gali tiesiog trūkti energijos, jausite didesnį nuovargį, nerimą, norėsite daugiau vienatvės, ramybės. Leiskite sau be jokios savigraužos pailsėti, pasilepinti, daugiau dėmesio skirkite sau. Spalio 10 dieną į jūsų Zodiako ženklą įeina Jupiteris, „Didžioji laimės planeta“, kuri išbus visus metus, įnešdama į jūsų gyvenimą daugiau džiaugsmo, galimybių, sėkmės. Sugrįš vidinė ramybė, intuicija, darna su savimi ir pasauliu.
Lapkritis bus vienas iš sėkmingiausių mėnesių per 12 metų laikotarpį. Būkite sąmoningi ir aktyvūs. Dabar jums likimas perduoda į rankas burtininko lazdelę ir tik nuo jūsų priklausys, kokią ateitį susikursite. Jausite entuziazmą ir sugrįžusį gyvenimo džiaugsmą.
Gruodis – sėkmingas mėnuo rimtoms finansinėms ir verslo sutartims. Galite atrasti reikiamų žmonių, rimtų sumanymų, idėjų, kurios perspektyviai gali būti vykdomos daug metų. Susitelkite į svarbiausius dalykus, būkite kaip niekad kantrūs. Didesniais pinigais jus gali pradžiuginti gyvenimo partneris.
https://i2.wp.com/uranija.lt/sites/default/files/saulys.gif?resize=202%2C117&ssl=1
Šaulys
lapkričio 23 – gruodžio 21
Jūsų laukia gana margi metai. Sėkmingiausias tarpsnis – iki vasario 14 dienos. Pasistenkite iki to laiko suplanuoti ateinančių metų svarbiausias savo veiklos gaires ir jų laikykitės, kad ir kas nutiktų.
Jums bus pasiūlytos naujos idėjos ir sumanymai. Tačiau sprendimus priimkite tik pasikonsultavę su specialistų komanda, o tada drąsiai keiskite tai, kas atgyveno ir nebeteikia naudos.
 
Jupiteris, „Didžioji laimės planeta“, iki spalio 10 dienos plės jūsų draugų, bendraminčių, bičiulių ratą. Dagiau būkite kolektyve – būsite pastebėti ir teigiamai įvertinti. Galite sustiprinti savo autoritetą. Kadangi šiais metais turėsite daug pažinčių, gali būti, kad užsimegs naujas romanas, įsiliepsnos netikėta meilė. Ieškokite permainų, pokyčių, daugiau svajokite, planuokite savo ateitį. Puikiai seksis, jei jūsų veikla susijusi su kūryba. Tačiau nepamirškite, kad nuo vasario 14 dienos Juodasis Mėnulis pradės kelionę jūsų ženklu. Jūsų laukia devyni karminio apsivalymo mėnesiai. Svarbu neleisti, kad jus užvaldytų puikybė, noras visus mokyti ir rodyti nepagarbą. Nepasiduokite avantiūroms. Nuo spalio 10 dienos reikėtų gyventi nebe taip aktyviai. Šiuo metu energija bus sumažėjusi, todėl svarbu pailsėti, atsipalaiduoti, įsigilinti į save. Skirkite daugiau laiko dvasinėms praktikoms, palepinkite save.
Karjera ir finansai
2017 metais kilti karjeros laiptais padės draugai ir geri bičiuliai. Gali taip susiklostyti, kad daugelis jų bus susiję su jūsų veikla ir karjera. Jums bus pasiūlytos naujos idėjos ir sumanymai. Tačiau sprendimus priimkite tik pasikonsultavę su specialistų komanda, o tada drąsiai keiskite tai, kas atgyveno ir nebeteikia naudos. Naujos pažintys, susitikimai, ypač su vyresniais, didesnę darbinę patirtį turinčiais žmonėmis, bus naudingos. Daugelis Šaulių pakeis darbo vietą. Stenkitės daugiau profesinių, verslo planų įgyvendinti iki liepos vidurio, nes vėliau jūsų ženkle Saturnas susijungs su Juoduoju Mėnuliu, o tai gali skatinti depresines nuotaikas, slopinti iniciatyvą, kelti neadekvačias reakcijas, versti abejoti savo veikla. Šis periodas sudėtingesnis vyresnio amžiaus Šauliams. Esant tokiems momentams, rekomenduojama būti praktiškiems, taupiai leisti pinigus.
Meilė
Šiais metais laukia daug naujų pažinčių, netikėtų romanų. Sena draugystė pamažu gali peraugti į meilę, gražius romantiškus santykius.
Sveikata
Nuo vasario vidurio neigiamą įtaką sveikatai darys stresas, baimė, puikybė, todėl, jei norite būti sveiki, jums patariama valdyti savo ydas ir silpnybes. Neišspręstos psichologinės problemos jus veiks neigiamai. Metų pabaigoje galite jausti didesnį nuovargį, neapsikraukite darbais, mokykitės optimaliai paskirstyti poilsio ir darbo laiką.
Svarbu pasirinkti tinkamą laiką!
Sausį jūsų dėmesys bus nukreiptas į finansinius reikalus, sėkmingai realizuosite senus projektus, todėl džiugins pelnas, stabili finansinė padėtis. Energija, sveikata bus puiki. Šeimoje jausitės mylimi ir laimingi.
Vasaris apdovanos daugiau kontaktų, bendravimo, kelionių. Tinkamas metas ieškoti naudingos informacijos, tvarkyti dokumentus, tad tam skirkite daugiau laiko. Įsiklausykite į artimųjų, giminaičių pastabas ir patarimus. Sėkmingas laikas prekybininkams, jei veikla susijusi su mokymais, žiniasklaida. Aktyvus metas meilei, vieniši Šauliai gali įsimylėti. Šį mėnesį ypač svarbus budrumas, taktas, kantrybė, juk tai dviejų užtemimų periodas, o Juodasis Mėnulis įeina į jūsų Zodiako ženklą.
Kovą daugiau dėmesio skirkite savo šeimai, namiškiams, kurkite harmoningus tarpusavio santykius, pasirūpinkite buitimi. Palankus laikas pradėti remontą, statyti namą ar pirkti būstą. Šiuo metu namai bus jūsų užuovėja nuo susikaupusios įtampos, rūpesčių darbe.
Balandis energiškai geras periodas. Skubėkite užbaigti seniau pradėtus darbus, tik įdėję daugiau pastangų pagerinsite savo finansinę padėtį. Tačiau neišsigąskite, jei piniginiai srautai sumažėjo, tai laikina. Daugiau dėmesio skirkite savo atžaloms, meilės reikaluose venkite egoizmo, būkite reiklesni sau, atkreipkite dėmesį į savo trūkumus.
Gegužė nusimato labai darbinga. Tačiau norėdami pasiekti šio periodo sėkmę turite būti kantrūs, atkaklūs, konkretūs, kad galėtumėte užbaigti visus anksčiau pradėtus darbus. Mėnesio viduryje nedarykite klaidų, nes galite prarasti autoritetą, gerą vardą mylimųjų akyse ir pabloginti savo finansinę padėtį. Pasirūpinkite sveikata, nes imuninė sistema gali būti silpnesnė.
Birželis. Profesinėje srityje šiuo metu galite jausti paramą iš partnerių, tokių, kurie jus seniai pažįsta ir vertina. Jų palaikymas bus itin reikalingas. Tai mėnuo, kada galite būti labiau matomi visuomenėje. Bus pastebimi tiek jūsų privalumai, tiek nuodėmės. Neprovokuokite konfliktų su antrąja puse, pasekmes galite jausti ilgai. Būkite diplomatiškesni, jauskite saiką.
Liepa – vienas sunkiausių mėnesių ateinančiais metais. Būkite atsargūs ir budrūs. Galima didesnė įtampa versle, finansų srityje. Nepalanku imti kreditą ar vykdyti rizikingas investicijas. Būsite pažeidžiamesni, todėl į paviršių gali iškilti jūsų ambicijos, pasipūtimas, despotizmas. Sudėtingas metas verslininkams. Todėl šiuo laiku geriausia būtų paatostogauti, išvažiuoti pailsėti, kol viskas aprims. Paskutinė mėnesio dekada daug lengvesnė – sugrįš pasitikėjimas, optimizmas.
Rugpjūtis – vienas sėkmingiausių periodų ateinančiais metais. Jausitės pakylėti, sugrįš džiugi nuotaika, skleisite pozityvią energiją ir namie, ir darbe. Tačiau tai palankiausias metas išvažiuoti į užsienį ar į kaimo sodybą, daugiau laiko sportuoti, pramogauti. Galimi naudingi susitikimai su svarbiais, autoritetingais žmonėmis.
Rugsėjį visą energiją reikėtų skirti savo tikslams ir planams realizuoti. Daugiau dėmesio skirkite konkretiems darbams, rimtiems dalykiniams susitikimams. Pirmosios dvi šio laikotarpio dekados žada pakylėjimą karjeros laipteliai, galite pasiekti geresnių rezultatų, būti įvertinti vadovybės, atrasti geresnį darbą. Tik paplušėti teks.
Pirmosios dvi spalio dekados sėkmingesnės. Tai metas, kada daugiau ir produktyviau galima nuveikti kolektyve, draugų, bendraminčių būryje. Tai aktyvus, darbingas laikas, apdovanojantis naujomis perspektyvomis. Gali kilti naujų sumanymų. Didelė tikimybė, kad būtite pakviestas į elitinius klubus, bendruomenes, į kurias įsilieję turėsite galimybę atrasti reikalingų ryšių, kontaktų.
Lapkritį gera žinia ta, kad baigiasi sudėtingas karminio valymosi periodas. Lapkričio 9 dieną iš jūsų Zodiako ženklo pasitraukia Juodasis Mėnulis, atlikęs karminę korekciją, apvalęs nuo puikybės ir tuštybės, suteikęs galimybę susimokėti senas skolas. Pajausite daugiau ramybės, laisvės. Taip pat atsiminkite, kad šis mėnuo – jūsų svajonių metas. Pasistenkite teisingai paskirstyti jėgas, venkite per didelio aktyvumo, daugiau vadovaukitės nuojauta.Užbaikite seniai pradėtus darbus, šis periodas nėra palankus naujų darbų pradžiai. Daugiau laiko skirkite savo dvasiniam pasauliui.
Gruodį atsiras naujų idėjų ir galimybių joms įgyvendinti. Šiuo metu pradėti projektai gali būti ilgalaikiai ir pasirodyti itin naudingi. Nepraleiskite puikios galimybės. Spinduliuosite žavesį, būsite mylimi ir mylintys.
https://i1.wp.com/uranija.lt/sites/default/files/oziaragis2.gif?resize=190%2C190&ssl=1
Ožiaragis
gruodžio 22 – sausio 20
Laukia puikūs metai. Energiją reikėtų nukreipti į tikslų realizaciją. Sėkmės galima tikėtis karjeroje. Šių metų raktiniai žodžiai: tikslo siekimas, užsispyrimas, kantrybė, darbštumas, disciplina.
12-os metų cikle šie metai palankiausi savirealizacijai, nes atsiranda puikių galimybių savo sumanymams įgyvendinti ir geram rezultatui pasiekti .
Nuo spalio10 dienos palankus metas kolektyvinei veiklai. Sėkmė priklausys nuo gebėjimo girdėti draugų, bendraminčių patarimus. Tai naujų idėjų, projektų metas.
Karjera ir finansai
Kaip visada būsite atkaklūs ir atsakingi karjeros klausimais. Šiais metais žvaigždės jums itin palankios pasiekti norimų rezultatų, todėl karjeros ir finansų srityje būsite sėkmingiausi iš visų Zodiako ženklų. Stengsitės vadovui įrodyti, kad jumis galima pasitikėti, kad esate verti aukštesnių pareigų, didesnio atlygio. Tikimybė užimti aukštesnes pareigas, atrasti geresnį, pelningesnį darbą – tai ateinančių metų siekiai. Kai kuriems Ožiaragiams karjeros klausimais daug padės tėvai ar vienas iš jų. Yra tikimybė, kad jie perduos verslą ar finansuos jūsų turimos idėjos pradžią. Šiais metais daugelis Ožiaragių atskleis savo potencialą – tas savybes, kurioms ugdyti buvo paskyrę daugelį metų. Į metų pabaigą jūsų pomėgiai, hobiai, kūrybinė saviraiška sėkmingai gali peraugti į verslą. Veikla, kuri anksčiau buvo tik malonus laisvalaikio praleidimas, gali tapti pajamų šaltiniu. Tačiau nuo lapkričio vidurio būkite budrūs – Juodasis Mėnulis, įėjęs į jūsų ženklą, gali įnešti trukdžių, apribojimų karjeros srityje.
Meilė
Metai prasidės naujomis romantinėmis pažintimis. Sausio mėnesį, kelionės ar komandiruotės metu, galite aistringai įsimylėti, tačiau pažintis neturėtų būti ilga. Nuo vasario iki birželio labiau palankus metas santuoką sukūrusiems Ožiaragiams: rūpės namai, šeimyninė ramybė. Birželis ir rugsėjo paskutinė dekada – pats geriausias laikas meilei. Vieniši Ožiaragiai tuo metu gali sutikti savo svajonių meilę. Liepos mėnesį galimi tarnybiniai romanai. Rugpjūtį Ožiaragių poros gali patirti konfliktų, nesutarimų – būkite kantrūs, juk šį mėnesį net du užtemimai. Lapkritis – naujų pažinčių mėnuo. Draugystė šiuo metu gali peraugti į meilę.
Sveikata
Kadangi teks daug dirbti, išmokite atsipalaiduoti, atraskite laiko poilsiui. Didelių sveikatos problemų žvaigždės jums nežada. Nuo lapkričio, Juodajam Mėnuliui įėjus į jūsų Zodiako ženklą, galite būti jautresni, greičiau persišaldyti. Saugokite stuburą, kaulus, pasitikrinkite dantis.
Svarbu pasirinkti tinkamą laiką!
Sausis. Pirmosios dvi naujų metų dekados bus aktyvios, dinamiškos. Pasitikėsite savimi, todėl panaudokite šį laiką dalykiniams susitikimams, geras laikas pasirašyti ilgalaikes sutartis. Palanku pradėti lankyti asmeninio tobulėjimo, sąmoningumo ugdymo kursus. Šio laiko sėkmė priklauso tik nuo jūsų!
Vasaris – rimtas ir atsakingas mėnuo, tad didesnį dėmesį skirkite finansiniams reikalams tvarkyti. Šiuo metu reikalinga griežta apskaita ir taupumas. Be to, geras laikas ieškoti naujų ryšių, kurių pagalba išplėstumėte savo įtaką. Tačiau būkite budrūs – tai dviejų užtemimų periodas. Neteisingi sprendimai gali turėti įtakos jūsų finansinei būklei. Pasirūpinkite sveikata.
Kovą gana gerai seksis suplanuota veikla. Teks daug bendrauti. Visą šiuo metu jus pasiekusią informaciją galėsite sėkmingai panaudoti. Geras laikas reklamuoti savo veiklą, skleisti daugiau informacijos apie save kitiems. Palankus laikas kremtantiems mokslus, prekybininkams, kelionių agentams, žurnalistams.
Pirmą balandžio pusę daugiau rūpesčių gali kilti dėl namiškių, todėl pasistenkite, kad jūsų dėmesys būtų sutelktas ne į darbą, o į namus, šeimą. Būkite jautresni artimiesiems, įsiklausykite į jų poreikius. Jūsų meilės, šilumos labiau reikia tėvams, pasistenkite susikurti malonią atmosferą namuose.
Gegužė. Jūsų balandžio mėnesio indėlis neliks nepastebėtas – patirsite daug malonių akimirkų su mylimaisiais, atžalomis, jausitės mylimi ir reikalingi. Mėnuo bus vienas iš geriausių ateinančiais metais, kupinas įdomių įvykių, atsiras daugybė idėjų. Palankus laikas šventėms, pristatymams.
Birželis kupinas pareigų, atsakomybės ir darbo krūvio. Jūsų kantrybė, užsispyrimas padės įveikti šio periodo sunkumus ar atrasti naujų galimybių profesinėje srityje. Mėnesio viduryje galite jausti didesnę įtampą, už nugaros rezgamas pinkles, bet partnerių padedami įveiksite šiuos sunkumus.
Liepos mėnesį ypač svarbi bus partnerystės tema. Tačiau siekdami išlaikyti harmoniją ir įveikti susiformavusią planetų įtampą, turėsite įdėti pastangų. Pajausite, kad diplomatija, kitų nuomonės, interesų išklausymas jums tik atvers galimybių. Labiausiai būsite palaikomi savo antrosios pusės.
Rugpjūtis – sudėtingiausias metų mėnuo. Tai pokyčių, rizikos, transformacijų laikas. Įvykiai gundys imti kreditą ar investuoti. Gerai išanalizuokite savo pozicijas, gal kurių nors derėtų atsisakyti. Apsisprendę pasijusite savarankiškesni ir įgysite naujų jėgų. Vis tik išminties šį mėnesį reikia daugiau nei paprastai, juk tai dviejų užtemimų mėnuo.
Rugsėjis – vienas iš puikiausių periodų. Kupinas naujų galimybių, susijusių su užsieniu, naujomis pažintimis, tiek dalykinėmis, tiek romantinėmis. Jausite kaip auga, stiprėja jūsų autoritetas, optimistiškiau žvelgiate į pasaulį. Puikus metas kaupti žinias, studijuoti.
Spalis – vienas iš svarbiausių ir atsakingiausių periodų, nes rūpės karjeros pasirinkimo galimybės. Jei darbas ir jo rezultatai nebetenkina, spręsite darbo keitimo klausimus. Palanku išsakyti ir apginti vadovybei savo pozicijas ir prašyti geresnių galimybių, didesnio atlyginimo. Tik neigiamo atsakymo atveju derėtų ieškoti ir keisti darbo vietą. Šiuo metu būtina kaip niekad prisiimti visą atsakomybę už savo profesinę sėkmę.
Lapkritį teks daug bendrauti. Daugiau dėmesio skirkite draugams, bičiuliams. Atsipūskite nuo karjeros rūpesčių, įsipareigojimų, pasinerkite į draugystės malonumus. Būtent atsipalaidavę, būdami kolektyve atrasite naujų idėjų, sumanymų, perspektyvų.
Gruodis. Pirmosios dvi dekados nepalankios, jausite gyvybinių jėgų stygių, didesnį nuovargį. Pasistenkite užbaigti senus darbus, įsipareigojimus ir šiais metais nepradėkite naujų. Iki gimtadienio daugiau save palepinkite, pasirūpinkite sveikata. Paskutinę dekadą sugrįš jėgos, kils naujų idėjų, jausitės pakylėti ir energingi.
https://i2.wp.com/uranija.lt/sites/default/files/vandenis2.gif?resize=190%2C190&ssl=1
Vandenis
sausio 20 – vasario 18
Jūsų laukia itin sėkmingi visi 2017 metai, ypač iki gegužės 10 dienos. Visus metus Jupiterio planeta bus jums palankioje padėtyje. Jei anksčiau gyvenimo įvykiai nesiklostė taip, kaip norėjosi, tai šiais metais jokių kliūčių jūsų svajonėms išsipildyti neliks.
Tai metai, kai sėkmės likimas negaili. Tereikia ja pasinaudoti. Jei esate atkaklūs, žinote, ko norite, likimas pakylės karjeros laiptais.
 
Iki spalio 10 dienos Jupiteris skatins stiprinti autoritetą, lavintis, keliauti. Tai metai, kai sėkmės likimas negaili. Tereikia ja pasinaudoti. Ypač palankus laikas tiems, kurie studijuoja, gyvena užsienyje ar dirba su užsienio partneriais. Nuo spalio 10 dienos palankus laikas siekti tikslų, rūpintis karjera, finansiniu pagerėjimu, ieškoti būdų įsitvirtinti visuomenėje. Jei esate atkaklūs, ambicingi, žinote, ko norite, likimas pakylės karjeros laiptais. Jei ieškote ar norite pakeisti darbą, tai sėkmingai padarysite. Tiesa, gegužės 10 d. daugiau nei metams į jūsų Zodiako ženklą įeis Ketu arba vadinamasis Besileidžiantis karminis Mėnulio mazgas, kuris truputį pristabdys jūsų vystymąsi. Tai vadinamasis karminio apsivalymo laikas. Šiuo periodu reikia mažinti egoizmą, daugiau atsigręžti į aplinkinius, artimuosius. Per daug nereikėtų akcentuoti laisvės, savo išskirtinumo, tiesos, o bendrauti paprastai, šiltai, mokytis mylėti ne visą žmoniją iškart, o konkretų asmenį, kad pajaustumėte širdžių šilumą, bendrumą. Gyvenimas skatins daugiau bendrauti akis į akį, o ne pasitelkus interneto platybes. Geras metas Vandeniams, kurių veikla susijusi su teatru, kūryba, scena, vaikų ugdymu, vadovavimu, politika.
Karjera ir finansai
Ateinančias metais jums kaip niekad bus svarbus statusas profesinėje srityje. Išaugs autoriteto ir pripažinimo poreikis, kuris neleis sėdėti sudėjus rankų. Kai kurie Vandeniai užsibrėš įsigyti geresnį išsilavinimą, kiti ieškos pažinčių, autoritetingų žmonių užtarimo, treti – geresnių gyvenimo galimybių užsienyje. Kaip niekad būsite linkę filosofuoti, ieškoti idealų, todėl daugiau laiko skirsite religijos, dvasingumo, ekologijos sampratai.
Profesinėje sferoje labiau seksis dėstytojams, mokytojams, politikams, kelionių organizatoriams, tiems, kurių veikla susijusi su religija, dvasingumu, ekologišku maistu, knygų leidyba bei prekyba. Yra tikimybė, kad būsite paaukštinti, įvertinti darbdavių.
Metai gana geri sėkmingai valdyti finansus. Tačiau jei planuojate dideles investicijas ir stambius pirkinius, geriau padarykite tai iki gegužės 10 dienos.
Meilė
Asmeniniam gyvenimui, meilei ateinantys metai taip pat palankūs. Visas pavasaris žada naujų pažinčių. Tai gali būti susiję su kelionėmis, komandiruotėmis, taip pat galite susipažinti su savo antrąja puse užsukę pas kaimynus ar giminaičius. Vasara prasidės labai šeimyniškomis nuotaikomis, būsite linkę daugiau laiko praleisti namuose, rūpintis, kad ir namai, ir bendravimas būtų šiltas, smagus. Na, o vienišiams Vandeniams liepa geriausias mėnuo sutikti savo svajonių meilę. Į jūsų gyvenimą šiais metais gali sugrįžti senos mokyklinės ar jaunystės laikų simpatijos. Rugsėjis, spalis gali tapti permainų mėnesiu asmeniniame gyvenime – jūsų seni santykiai peraugs į vedybas arba nuspręsite pasukti skirtingais keliais.
Sveikata
Sveikata bus gera. Tik nuo gegužės 10 dienos didesnė traumų, fizinių ir dvasinių žaizdų tikimybė. Gali truputį trūkti energijos, todėl padėkite sau propaguodami sveiką gyvenimo būdą.
Svarbu pasirinkti tinkamą laiką!
Sausį norėsite vienatvės labiau nei įprastai. Tą laiką paskirkite apmąstymams apie santykius, bendravimą, pamąstykite, kiek patys būnate netolerantiški, abejingi kitiems. Pasidomėkite bendravimo psichologija ir tikriausiai atrasite savyje savybių, kurias būtina koreguoti.
Vasarį bus lengva kurti ateities perspektyvas. Jūsų kūrybiniam potencialui atsiskleisti padės domėjimasis dvasinėmis, religinėmis temomis, geros knygos. Tai jums suteiks daugiau stiprybės, pasitikėjimo savimi. Išminties mokytojai gali būti tiesiog šiuo metu sutikti žmonės. Atsinaujinkite, žvelkite į viską pozityviau ir optimistiškai pradėkite savo naujus Saulės ciklo metus.
Kovas – rimtas, atsakingas mėnuo. Šiuo metu turėtumėte sąmoningai permąstyti savo vertybes. Galite atrasti naudingų ryšių, reikiamos informacijos finansinei situacijai pagerinti. Rūpinkitės savo fiziniu kūnu, sportuokite, išmokite papildyti savo gyvybinę energiją.
Balandis – dinamiškas, aktyvus mėnuo. Kils naujų sumanymų ir idėjų, kurias galėsite naudingai įgyvendinti. Gerų minčių išgirsite bendraudami su giminėmis. Komandiruotės, kelionės išeis tik į gera. Daugiau bendraukite, palanku pasirašyti įvairias sutartis, reklamuotis.
Gegužės mėnesį prasideda karminio apsivalymo laikas, todėl šį mėnesį įvykiai, susiję su šeima, namiškiais, gyvenamąja vieta, turės karminį atspalvį. Gali tekti grįžti prie senų, nesutvarkytų santykių, juos gryninti. Gali tekti grįžti gyventi pas tėvus ar į gimtinę, parduoti seniai įsigytą žemę. Įsiklausykite į savo artimųjų poreikius.
Birželis – vienas iš palankiausių mėnesių ateinančiais metais, ypač dvi pirmosios jo dekados. Daug džiaugsmo teiks santykiai, meilė. Jei neturite poros, šiuo metu didelė tikimybė rasti meilę, būkite aktyvūs. Tiesa, į jūsų gyvenimą gali sugrįžti senos meilės, su kuriomis dar santykiai neužbaigti. Daugiau dėmesio skirkite atžaloms. Palanku pristatyti savo veiklą platesnei visuomenės daliai.
Liepą labiau vargins pareigos, atsakomybė, nepabaigiami buities rūpesčiai. Nors norėsite atostogauti, džiaugtis vasara, bet jums – pats darbymetis. Netiktų daryti revoliucijų darbe, imtis naujos veiklos. Tęskite jau pradėtus darbus. Naudinga būtų įgyti ryšių su užsienio partneriais, per juos kils naujų idėjų, kaip tobulinti esamą veiklą. Nors ir būsite užsiėmę darbais, tačiau meilei, romantikai taip pat geras metas.
Rugpjūtis gana prieštaringas. Lyg ir jausite santykių darnos, harmonijos poreikį, tačiau taip pat norėsite permainų, pokyčių, nebetenkins griūnantys santykiai, todėl tai metas, kada reikia apsispręsti, ar bandote išlaikyti senus santykius ir kartu mokotės santykių meno, ar vis tik suvokiate, kad jums duotas buvimo kartu laikas baigiasi ir pasukate kiekvienas savais keliais. Visus sprendimus priimkite atsakingai, juk tai užtemimų periodas ir klaidos nusitęs ilgam.
Rugsėjis. Pirmosios dvi dekados – sudėtingas metas, skirtas apsivalymui. Naudinga apmąstyti, ar reikėtų atsisveikinti su savo partneriais, ypač verslo, ar visiškai pakeisti bendravimo strategiją. Gali tekti spręsti kredito ar investavimo klausimus. Šis laikas mokys drąsos daryti rimtus sprendimus.
Spalis – vienas iš palankiausių mėnesių. Turėsite daugybę projektų, plečiančių jūsų galimybes, tačiau reikalaujančių tikėjimo ir atkaklumo. Atsiras daugiau galimybių su užsieniu, stiprės jūsų autoritetas. Galite tikėtis finansinio palaikymo iš partnerių. Nuo spalio vidurio sėkmingai klostysis meilės reikalai, susiję su užsieniu. Palankus metas poilsiui užsienyje.
Lapkritis palankus stiprinti profesinį statusą, siekti didesnio meistriškumo. Tai konkrečių darbų ir rezultatų siekimo metas. Teks spręsti kilusias problemas ir mokytis priimti atsakingus ir ryžtingus sprendimus. Jums gali būti patikėtos vadovaujamos pareigos. Tai vienas iš palankiausių mėnesių pagerinti karjeros reikalus.
Gruodis gana aktyvus, dinamiškas mėnuo. Jis atneš daugiau permainų, norėsite laisvės, pabūti su draugais ar leisti laiką bendraminčių draugijoje. Šiuo metu kils naujų minčių, sumanymų, kuriuos jau planuosite įgyvendinti kitais metais. Palankus metas naujoms romantinėms pažintims. Paskutinę gruodžio dekadą daugiau laiko skirkite sau, ieškokite vidinės ramybės ir darnos.
https://i0.wp.com/uranija.lt/sites/default/files/zuvys2.gif?resize=190%2C190&ssl=1
Žuvys
vasario 19 – kovo 20
 Ateinantys metai jums bus gana margi ir sunkiai prognozuojami. Kosmosas suteiks galimybę pasikeisti, peržiūrėti savo vertybinį pamatą, paleisti tuos įsitikinimus ir principus, kurie netarnauja jūsų gerovei, tiesiog pakeisti požiūrį į gyvenimą.
Tai didelių transformacijų metai. Priimti teisingus sprendimus jums padės dar labiau sustiprėjusi jūsų ir taip aštri intuicija.
 
Iki spalio 10 dienos Jupiteris skatins karmines transformacijas.Tai laikas, kada savo gyvenimą galima pasukti visai kita vaga, tereikia išeiti iš komforto zonos. Priimti teisingus sprendimus jums padės dar labiau sustiprėjusi jūsų ir taip aštri intuicija. Palanku pradėti verslą, imti kreditą. Tikimybė, kad gausite paveldėjimą. Iki gegužės 10 dienos savo kelionę jūsų Zodiako ženklu tęs Besileidžiantis karminis Mėnulio mazgas (Ketu). Jis taip pat skatina transformaciją ir pristabdo asmenybės vystymąsi. Pagalvokite, kokias savybes reikėtų keisti ir kurių įpročių atsisakyti. Jausite, kad išaugote iš senų marškinėlių ir reikia naujų. Daugiau dėmesio skirkite savo artimiesiems, gyvenimo partneriui, įsiklausykite į kitų nuomonę bei patirtį.
Nuo spalio 10 dienos pasibels naujos galimybės, džiaugsmas. Galimi sėkmingi projektai su užsienio partneriais. Daug lengviau pelnysite autoritetą, populiarumą. Jūsų planai, svajonės pradės realizuotis. Atsiras didelių galimybių augti dvasiškai.
Karjera ir finansai
Karjeros srityje taip pat galima tikėtis transformacijų. Ta veikla, kuri nebesuteikia pasitenkinimo, pelno, turi būti pristabdyta ar visiškai nutraukta. Neišsigąskite, juk žinote, kai vienos durys užsidaro, būtinai atsiveria kitos. Gali tekti visiškai pakeisti darbą. Daugiau dėmesio skirkite finansiniams reikalams. Pravartu imti kreditą, rizikuoti, pradėti verslą. Nuo vasario finansų tema bus viena iš svarbiausių. Gegužę turėtų viskas sėkmingai susitvarkyti – tai geras mėnuo pinigams augti. Finansinį ir emocinį palaikymą gausite iš partnerių. Rudenį galite tikėtis gero pelno, didėjančio kapitalo. Nuo spalio 10 dienos gerokai palankesnis metas karjerai ir finansams, gerų rezultatų galite tikėtis dėl padidėjusio jūsų autoriteto ir sėkmingų ryšių su užsieniu.
Meilė
Asmeniniame gyvenime gali įvykti daug pokyčių. Tie santykiai, kurie nebeskatina tobulėti, gali patirti fiasko. Nuo metų pradžios būsite žavūs, gundantys ir seksualūs, todėl meilės nuotykių, aistringų romanų ateinančiais metais nestigs. Birželį tikėtinos naujos romantinės pažintys, kurios laukia kelionėse ar komandiruotėse. Palankiausias meilei mėnuo – liepa. Šeimą sukūrusios Žuvys džiaugsis savo šeimynine laime, planuos vaikučius, o vienišiams atsiras šansas sutikti savo antrąją pusę. Rugpjūtį lengvai susigundysite tarnybiniu romanu. Lapkritį meilės reikalai nuves jus į užsienį.
Sveikata
Kadangi ateinantys metai jums permainingi, pokyčių galima tikėtis ir sveikatos srityje. Svarbu atsisakyti nesveiko gyvenimo būdo. Peržiūrėkite savo mitybą, gal laikas pradėti sveikiau maitintis, atsisakyti menkaverčių produktų. Jei nesirūpinote kūnu ir savo dvasine sveikata, dabar tikrai laikas į tai atsigręžti. Ateinančiais metais galimos rimtos sveikatos korekcijos, operacijos. Gali nusilpti imuninė sistema, todėl neleiskite sau nervintis, mokykitės atsipalaidavimo technikų.
Svarbu išsirinkti tinkamiausią laiką!
Sausis. Jau metų pradžia kupina permainų ir naujų planų. Daugiau būkite kolektyve, čia galite pasisemti naujų idėjų, atrasti reikiamų pažinčių. Svarbu teisingai atsirinkti šiuo metu atsiradusius sumanymus, bendražygius. Metas į draugystę pasižiūrėti sąmoningiau, suvokti, kad draugų vertybės, jų branda, be abejonės, darys įtaką jūsų asmenybei.
Vasaris – pirmos dvi dekados pareikalaus ramybės, susitelkimo į save, į dvasines vertybes. Pravartu būtų pasigilinti į psichologinę literatūrą ar apsilankyti asmenybės ugdymo seminare, pamedituoti, sustiprinti savo vidinę būseną. Tačiau nepasiduokite užplūstančioms neigiamoms emocijoms, nesigailėkite savęs, juk šis mėnuo – dviejų užtemimų laikas.
Kovas. Pirmoji dekada viena iš palankiausių šį mėnesį, jausite didesnį įkvėpimą, energijos pakilimą. Sėkmė priklausys nuo jūsų iniciatyvos, gebėjimo išgirsti reikiamą informaciją, suprasti, ko jūs norite iš ateinančių metų. Drąsiai siekite asmeninio augimo, tobulėkite. Antrą dekadą neigiamas Saturno aspektas gali įnešti apribojimų, baimių, tad būkite kantresni ir reiklesni sau.
Balandis. Pirmąsias dvi dekadas visą energiją nukreipkite į finansinių reikalų gerinimą, ieškokite palankiausių sprendimų. Svarbiausia, nesiblaškykite, be reikalo neeikvokite energijos, o susitelkite į tai, kas arčiausiai širdies, klausykite intuicijos. Pasirūpinkite savo fiziniu kūnu, stiprinkite gyvybinę energiją.
Gegužės mėnuo kupinas bendravimo, naujų pažinčių, reikės greitai orientuotis besikeičiančiose situacijose. Geras periodas pasirašyti sutartis, tvarkyti dokumentus. Puikiais seksis prekyba, tarpininkavimas, mokymai. Palankus laikas reklamuotis. Tai finansiškai sėkmingas mėnuo.
Birželį daugiau dėmesio skirkite namams, šeimai, leiskite laiką su artimaisiais. Palanku pagalvoti apie gyvenamosios vietos keitimą, gal reikia įsigyti didesnį, geresnį būstą. Gali tekti tvarkyti palikimo dokumentus. Vienišiams kaip tik galimas romantinis ryšys – meilė kelionių, komandiruočių metu.
Liepa – vienas iš puikiausių mėnesių. Tai romantiškas, kūrybiškas, džiaugsmingas periodas. Džiugins užbaigti darbai ir jų rezultatai. Sėkmingas metas meilei. Ypač jei sunku pasirinkti gyvenimo palydovą, jei vis blaškotės tarp dviejų širdžių, šis mėnuo palankus padaryti pokytį, apsispręsti. Daugiau meilės suteikite savo vaikams, anūkams. Palankus laikas reprezentuoti savo veiklą.
Rugpjūtis – gana darbingas mėnuo, nemažai nuveiksite, jei turite mėgstamą darbą, būsite ryškūs, energingi. Tačiau, jei darbo vieta netenkina, šis mėnuo geras permąstyti, kaip norite ateityje matyti savo profesinius pasiekimus. Pagalvokite, gal reikia kelti kvalifikaciją. Nedarykite skubių sprendimų, juk šis mėnuo – dviejų užtemimų laikas, tad neteisingų sprendimų pasekmės bus ilgai juntamos.
Rugsėjis bus kupinas susitikimų, kontaktų, bendravimo, būsite dėmesio centre. Tai puikus metas formuoti savo įvaizdį, atrasti reikiamų pažinčių, pasirašyti naudingas sutartis.Tik pirmą dekadą būkite budrūs, nepasiduokite iliuzijoms, prie jūsų gali šlietis ne itin sąžiningi piliečiai. Nuo antros dekados palankus laikas partnerystei, meilei.
Spalis kaip niekad yra svarbus. Iš vienos pusės, tai metas, kada turite padaryti didžiausias šių metų transformacijas, paleisti be gailesčio viską, kas netarnauja jūsų gerovei. Galite jausti didelę įtampą. Iš kitos pusės, kaip po nakties ateina aušra, po lietaus pradeda šviesti saulė, taip ir jūsų gyvenime nuo spalio 10 dienos prasideda vienas iš sėkmingiausių periodų, kuris truks visus metus.
Lapkritis. Pirmos dvi dekados pačios laimingiausios, optimistiškiausios visais šiais metais. Jausite išaugusį savo autoritetą, matysite, kad esate vertinami. Atrasite daug perspektyvų savo veiklai plėtoti. Tinkamas laikas pasirašyti sutartis su rimtomis, stambiomis kompanijomis, palanki visa veikla, susijusi su užsieniu. Sėkmė asmeniniame gyvenime taip pat bus susijusi su užsieniečiais. Geras metas tolimoms kelionėms.
Gruodis – laukia gana rimta ir atsakinga metų pabaiga. Po tokių sudėtingų transformacijos metų jausitės labiau sustiprėję, subrendę ir matysite geresnius rezultatus. Nors ir metų pabaiga, jums visą energiją reikia nukreipti į savo tikslų realizaciją. Tai palankus laikas karjerai, šiuo metu galite atrasti daugiau galimybių įtvirtinti savo karjeros pozicijas, atrasti geresnį darbą ir pagerinti finansinę situaciją.