2021 METŲ BENDROS PROGNOZĖS

2021- ieji – Balto Metalinio  Jaučio metai- sėkmingų atradimų  ir didžiųjų pokyčių   metai. 

Vis labiau  gilyn neriame į Vandenio erą, tai rodo ne tik  Jupiterio ir Saurno įėjimas į Vandenį, bet  pasauliniai įvykiai   ir  pasaulėžiūros transformacija. Keturių metų periode pasaulyje vyks didžiulės permainos, galinčios paliesti visas gyvenimo sritis. Kai į Vandenį įžengs Plutonas po 4 metų, mes abiem kojomis  jau  tvirčiau stovėsime visai kitoje civilizacijoje, kuri dabar gimsta per skausmus ir kančias. Kas buvo susikaupę per visą  Žuvų  epochą, kuri truko 2160 m. išlenda į paviršių, atskleidžiamos  senos paslaptys ir  su galinga jėga apverčia visą pasaulį aukštyn kojomis. Tos  permainos neįvyks per vieną dieną, tam gali prireikti šimtmečių. Juk vienos epochos trukmė 2160 m. Iš kur tokie skaičiai? Vieną zodiako ženklą sudaro trisdešimt laipsnių ir vienas precesijos laipsnis praeina per 72 metus. Precesija- tai yra lėtas ir periodiškas Žemės ir dangaus ašie slinkimas kūgio paviršiumi aplink įsivaizduojamą ašį, statmeną ekliptikos plokštumai. Kad būtumėme įsitvirtinę naujoje eroje , precesijos taškas turi praeiti bet tris laipsnius, tai yra 216 m. Apie Vandenio epocha bus vėliau įkeltas straipsnis.

Kiekvieni metai padeda mums šlifuoti tam tikrą asmenybės briauną. Jupiteris buvo savo silpniausioje pozicijoje, todėl praėjusiais metais daugelis žmonių galėjo pasijusti, tarsi sėkmė juos apleistų.   2020 – ieji mus mokė ištvermės, turėti aiškius gyvenimo tikslus, stiprinti savo vidinę šerdį.  Jei įveikėme šias pamokas, ateinantieji metai bus puikūs.

Jupiteris – didžioji laimės planeta keliaus Vandenio ženklu – iš žemės stichijos pereina į oro stichijos fiksuotą ženklą.

Jupiterio ingresija į  Vandenį įvyks  2020 12 19 ir šiame ženkle išbus iki gegužės 14 d. ir nuo  liepos 28d. iki metų pabaigos. Panagrinėkime šį ženklą, nes  ateinančiais metais  jam teks pagrindinis vaidmuo.

Vandenio zodiako simbolinis vaizdas – Žmogus laikantis rankose du indus, viename – gyvasis vanduo, kitame – miręs. Kitas simbolis – angelas, galva siekiantis dangų ir laikantis rankose du ąsočius, o trečią laiko ant galvos. Trečiame inde yra amžino gyvenimo gėrimas, kuris atveria žmogui visas pasaulio sutvėrimo paslaptis. Indai su mirusiu ir gyvu vandeniu simbolizuoja, iš vienos pusės pasirinkimą, iš kitos – išbandymus. “Mokėk valdyti visus gyvybinius srautus ir visada būk sraute” –  toks turėtų būti Vandenio šūkis. Trys indai dar simbolizuoja ir tris laiko srautus, (praeitis, dabartis ir ateitis), kuriuos  žmogus turi įvaldyti, nesumaišyti jų į vieną, o nukreipti reikiama kryptimi.

Metalinio Batojo Buliaus metai – tai reformų, permainų, progreso, naujų technologijų, turbulencijos  laikas. Periodas pilnas lūžių ir perversmų, netikėtų pokyčių, galimų socialinių perversmų.  Visuomėnė išgyvens gana nestabilų laikmetį. Sėkmė  šypsosis tiems, kurie stengsis įgyvendinti humaniškus idealus ne žodžais, o darbais; laisviems, nepriklausomiems, turintiems dvasinį savarankiškumą žmonėms.     Šito laikotarpio credo – „ tikėk tuo, ko nėra, tam kad tai atsirastų“. Tai naujų atradimų, technologijų metai.

Didelis šuolis vystymesi palies šias profesijas: aviacijos pramonė, visos technologijos kas su kosmosu susiję, su elektronika, radiju, televizijos sritis, mokslas, IT specialistai, inžinierinis kelias, transportas, visos retos, keistos, novatoriškos profesijos taip pat astrologija, laisvai samdomas darbas. Vis labiau norėsis turėti daugiau laisvės profesinėje srityje ir darbas kelsis į internetą. Dauguma jaus poreikį  savo hobi  paversti  profesija. Padaugės influencerių.

Gyvenimas turėtų  dar labiau pagerėti   nuo gegužės 14 d. iki nuo liepos 28d.  gali pajusti ypač ženklius  pokyčius. Tuo metu Jupiteris trumpam įžengs į savo vieną iš stipriausių buveinių –  Žuvų ženklą. Tai puikus laikotarpis visiems, kurie gyvena sąžiningai ir dorai. Jupiteris palaiko tuos, kurie laikosi tradicinių pažiūrų, gyvena pagal Dievo įstatymus. Tai puikus metas menininkams, psichologams, psichoterapeutams, sielos gydytojams, dvasiškiams.

Saturno planetos ingresija  į Vandenį vyks gruodžio 17 d. Ši planeta  šiame ženkle išbus iki 2023 03 07 m.  Keliaudamas  Vandenio ženklu, Saturnas   skatins ieškoti naujų vertybių ir tikslų, branginti  ir puoselėti savo vidinę laisvę, nusimesti baimes, suvaržymus ir apribojimus. Tačiau laisvę kiekvienas supranta skirtingai. Vieniems, tai siekis gyventi labiau humaniškoje bendruomenėje. Kitiems, prisidengus socialine pažanga, lygybe ir laisve  tai protestai, riaušės,  demonstracijos ir parduotuvių deginimas. Kokia laisvę pasirinks siela priklauso nuo jos brandos ir tikrų socialinių vertybių.

Palankus periodas  ieškoti artimų sielai žmonių, bendraminčių komandos ir kurti naujus projektus. Puikus metas neformaliems lyderiams, laisvoms, nepriklausomoms asmenybėms. Seksis tiems, kurie labiau  rūpinsis visuomenės interesais ir progresu. Ši pozicija paskatins kurti įvairius sveikus  produktus, nešančius naudą visuomenei. Tačiau tuo pačiu reikėtų prisiminti, kad Uranas, planeta valdanti Vandenį visus metus išbus savo silpniausioje  pozicijoje, o tai reiškia, kad taip ilgai laukiamos harmonijos ir taikos dar reikės kurį laiką palaukti.

Sekančiais metais mes vis dar matysime daug neramumų, protestų, gal net perversmų. Be to, būdamas Jautyje kartu su Juodu Mėnuliu, Uranas gali sukelti didelę finansinę krizę, reformas, pasaulinį finansinį jėgų persiskirstymą.  Sunku bus įpratusiems prie stabilumo, finansinio saugumo. Saturno ir Urano įtampa kels konfliktą tarp seno pasaulio ir naujo. Sunkiausia bus tiems, kurie nesugebės keistis su besikeičiančiu pasauliu, norės išlaikyti senas mąstymo formas. Keisis seni  įpročiai, nusistovėjęs gyvenimo stilius.

Šioje sudėtingoje situacijoje geriau jausis turintis aiškiai suvoktas ir suformuotas savo vertybes ir bus atsigręžę į Dievą.

Užtemimai

2021metais turėsime  keturis užtemimus: du Saulės ir du Mėnulio.

Gegužės 26 d. 14:20 visiškas  Mėnulio užtemimą, kurio metu  Mėnulis yra visiškai uždengiamas Žemės šešėlio.

Birželio 10 d. bus žiedinis Saulės užtemimas, kai  Mėnulis  per daug toli nutolęs nuo Žemės, todėl Mėnulis ne pilnai uždengs Saulę, palikdama siaurą šviesos žiedą, apjuosiantį tamsų Mėnulį.

Lapkričio 19d.  dalinis  Mėnulio užtemimas, kuriam esant Mėnulis yra dalinai dengiamas Žemės šešėlio.

Gruodžio 4 d. bus visiškas Saulės užtemimas,  kai Mėnulis visiškai uždengs Saulės diską.

Užtemimų periodais reikalingas  didesnis budrumas ir atsargumas.

Juodasis Mėnulis

Juodasis Mėnulis iki liepos 18 d. keliaus Jaučio ženklu.

Gobšumo demonas skatins taupyti ne iš sąmoningumo pozicijos, o iš baimės pozicijos. Galimas pinigų nuvertėjimas arba pinigų reforma. Todėl dabar geriausias laikas investicijoms, ypač į žinias, mokslus, į savo kūno stiprinimą ir sveikatinimą.

Svarbu suvokti, kad materialios vertybės turi būti tik priemonė dvasios ir sielos realizacijai. Reikėtų vengti tiek skurdo baimės, tiek per didelio gobšumo. Skurdo baimė tik pritraukia ir padidina skurdą. Tai sunkesnis periodas Jaučio ženklo atstovams ir tiems, kurių Juodasis Mėnulis Jautyje.

Nuo liepos 18 d. Juodasis Mėnulis pereis į Dvynių ženklą. Svarbu pasverti kiekvieną žodį, informaciją, nesivelti į apkalbas,  intrigas, plagiatą, būti atsargiems su dokumentais. Tai metas, kada siautėja melagiai, apgavikai, vagys. Geras laikas susitaikyti su giminaičiais, gerinti giminės karmą. Sunkesnis periodas Dvynio ženklo atstovams ir tiems, kurių Juodasis Mėnulis Dvynio ženkle.

Baltas Mėnulis

keliaus  Šaulio ženklu iki liepos 16 d. Tai puikus laikas siekti aukštojo mokslo, formuoti  savo pasaulėžiūrą, siekti dvasinių žinių, keliauti,  ieškoti dvasinių  mokytojų. Angelo sargas globos Šaulio ženklo atstovus ir tuos, kurių Selena Šaulyje.

Liepos 16 d. Baltasis Mėnulis  pereina į Ožiaragio ženklą. Tai puikus metas išsigryninti savo vertybių sistemą, peržiūrėti  gyvenimo tikslus, atsisakyti blogų įpročių, sąmoningai pasiruošti senatvei. Angelo sargas globos Ožiaragio ženklo atstovus ir tuos, kurių Selena Ožiaragyje.

Šiaurinis mėnulio mazgas Dvyniuose.

Dar kitaip jis vadinasi Kylantis Mėnulio mazgas, Rachu, ar Drakono galva.

Laikmečio kredo – “būk budrus ir mastyk.”

Kylantis Mėnulio mazgas rodo visuomenės  vystymosi kryptį

Dvynys – komunikacijos, permainų ženklas įneš į gyvenimą lankstumo. Juk per audras išsilaiko lankstūs medeliai, o ąžuolai pirmieji lūžta. Mokinsimės kiekvieną akimirką būti unikaliais ir vertinti dabartį. Šiame  metų periode lengviau bus toms sieloms, kurios save laiko mokinio pozicijoje ir sudėtingiau „viską‘‘ žinantiems, teisuoliams, atsisveikinti su pasenusia filosofija.

Dabar reikės išmokti atrinkti reikiamą informaciją, lavinti kritinį mąstymą, remiantis atsineštu tikėjimu, pasaulėžiūra, užsiimti savišvieta. Svarbiausia išmesti iš galvos sustabarėjusį absoliučios tiesos vaizdinį ir priimti žmones tolius, kokie yra, pradėti jų klausytis ir iš jų mokytis. Sunku bus gyvenantiems be moralės, melagingiems mokytojams, didelio masto sukčiams „ostapams benderiams“. Tai jų demaskavimo laikas. Bus nuplėštos netikrų pranašų kaukės. Vyks mokytojų atranka, liks tie kurie turi likti.

Laikas bus palankus:

Prekybai, mokymams, on-line mokymams, turizmui ypač šalies viduje, gidams, žurnalistams, įvairiems konsultantams, tarpininkams, vertėjams, lektoriams, mokytojams, reklamos, transporto, radijo ir televizijos darbuotojams, diktoriams, kurjeriams.

Tai ypatingas laikas Dvynio ženklo žmonėms. Vyks jūsų evoliucinis šuolis. Taip pat tiems, kurių ascedentas ir Kylantis Mėnulio mazgas Dvyniuose. Jei jums18-19 m., 36-37m., 56-57m.ir 75-76m. – jūs laikote gyvenimo egzaminus.

Šalys, kurias suaktyvina Kylantis Mėnulio mazgas, tai: pirmiausiai Jungtinės Amerikos Valstijos, Kipras, Armėnija. Aišku vedančioji šalis taps Jungtinės Amerikos Valstijos. Taip jau sutapo, kad šios šalies prezidentas Donaldas Džonas Trampas yra Dvynys su Kylančiu Mėnulio mazgu Dvyniuose. Tai gi šiai šaliai ir jos prezidentui tai  rimtų egzaminų metas.